Annihilation fülszöveg

Idén novemberben kerül a boltok polcaira az USA-ban Drew Karpyshyn legújabb regénye a TOR érában játszódó Annihilation, amiről már korábban szó esett itt és itt.

Most megkaptuk a regény rövid tartalmát is:

A Sith Birodalom változik. A császár eltűnt, valószínűleg halott és az ambiciózus Sith nagyurak próbálkozásai, hogy megszerezzék a trónt, véget értek. Darth Karrid, az Ascendant Spear félelmetes parancsnoka azonban folytatja erőfeszítéseit, hogy az egész galaxist Sith uralom alá hajtsa.

De Karrid könyörtelen eltökéltsége vetekszik Theron Shan acélos elhatározásával, akinek lezáratlan ügye a Birodalommal megváltoztathatja a háború kimenetelét. Bár Theron egy Jedi-mester fia, az Erővel nem tud bánni – de mint híres anyjának, neki is a vérében van a lázadás. Mint a Köztársaság kitűnő ügynöke, hatalmas csapást mérhet a Birodalomra azáltal, hogy részt vesz egy veszélyes küldetésen és megsemmisíti a Sith-ek szuperfegyverét, az Ascendant Speart.

Csatlakozik hozzá a forrófejű csempész, Teff’ith, akihez valami érthetetlen kötelék fűzi, és a bölcs Jedi, Gnost-Dural, Darth Karrid egykori mestere. Theronnak a sötét oldal leghidegvérűbb csapatával kell megmérkőznie. De az idő kevés. És ha nem élnek a siker lehetőségével, számtalan alkalmuk lesz arra, hogy meghaljanak.

2 thoughts on “Annihilation fülszöveg

Hozzászólás