TCW 5. évad: The Lawless előzetesek

Az esti rész előzeteseit hoztam most el, három is van, köszönet érte Maulnak. Majd ehhez a bejegyzéshez jöhetnek a vélemények is a mai részről. 🙂 Várjátok már? Én már nagyon kíváncsi vagyok, végre Obi is szerepel. 😉

14 thoughts on “TCW 5. évad: The Lawless előzetesek

 1. :aha: :aha: :aha:
  Na ez egy kemény epizód volt!!!!!!! ^^
  Az elején a mentőakció nagyon jó volt, bár egy kicsit furcsáltam h Bo és a többiek csak úgy ott hagyták Satine -kat. No mind1. Obi-wan, Yoda és Mundi beszélgetése is jó volt, öröm volt újra látni Mundi mestert. 😀 Obi akciója ……… hát nem jól sikerült de valljuk be, maul és savage tudták hogy mi lesz 🙂
  Satine halála megrendítő volt. ( ja és a twilight feltűnésének is nagyon-de nagyon örültem 😉 ) Ahogy Maul beszélt Obi -hoz, azt nem nagyon értettem, de mind1. Bo-Katan közbeavatkozásának örültem, és persze a dokkoknál történő csata is jó volt.
  De aztán jött Sidius. :angel:
  Na ő aztán vitte az egész részt ( a szememben 😀 ) Ahogy belépett a trónterembe, Maul pedig letérdelt előtte. Nos érdekes volt!
  A párbaj szerintem az eddigi legjobb lett. 😛 Rég kivoltam éhezve egy ilyenre. Az előző rész is jó volt, de ez mindent vitt. Ahogy Sidius az erővel az ablaknak löki a két sithet, majd amikor Opress -t ellöki a tornácról, majd Savage halála. 🙂 Na aztán jött a darkosság. Ahogy Savage -ből kijött a zöld füst, na az bizarr volt. Majd Maul a fekete karddal és a piros kardjával nekimegy Sidi -nek!!!! 😀 A vége meg überelhetetlenül nagy lett!!! A Mandalore -i csatából igaz nem láttunk sokat, de nekem nagyon tetszett. ^^ Bo-Katan Satine testvére volt? Nocsak ez engemet meglepett. A végét egy kicsit csapottnak éreztem. Sidius -nak mi lehet a terve Maul -lal hogy nem akarja megölni!
  Mindent összevetve nagyon tetszett ez a rész, nekem magasan ez a szál ( 5. évad 1-14-15-16. rész ) tetszett a legjobban ebben az évadban! 😀

  Kedvelés

 2. Igen jó rész volt. Ez a több évadon átívelő összes mandalori sztorira igaz. Mortis trilógia mellett az egyik legjobb, ami a CW életében történt.
  Nekem a múlt heti részben lévő párbaj azért jobban tetszett.
  Egyvalamit hiányoltam. Az évad előzetesében Satine-nek van egy mondata, ami nem hangzott végül el egyik részben sem, pedig nagyon tetszett: “Sometimes heroes fall, despite there sthrength.” Ezt vajon miért hagyták ki, vagy eredetileg is egy későbbi visszaemlékezésre tervezték?
  Sajnálom, hogy idénre vége ennek a szálnak, elnéztem volna még.

  Kedvelés

 3. Ez volt az eddigi legjobb Clone Wars-os rész! Különben a “Sometimes heroes fall, despite there sthrength” szerintem Ventress mondja majd

  Kedvelés

 4. Most, hogy túl vagyok a sokkon, kicsit bővebben is tudok írni a részről. Tetszettek az Ep4-es utalások, például ahogy Satine próbálta elérni Obit, ugyan nem szó szerint úgy zajlott, mint Leia üzenete, de eléggé hasonlított. Na meg ugye Maul, mikor megérezte Sidious jelenlétét…

  Az a baj, hogy mielőtt megnéztem a részt, facebookon belefutottam egy képbe, amin áthuzigálják a halott szereplőket. Az egyik amcsi rajongói oldal adminja leírta a véleményét, amit átugrottam, de a végén ott volt a kép és láttam, hogy Satine át van húzva… De akkor is megrázó volt a halála. Azért ő mégis csak egy hercegnő, akit Maul ott fojtogat, meg minden, aztán Obi-Wan szeme láttára megöl. Satine-t is sajnáltam, meg Obit is. Amikor mondja, hogy “Satine”, abban minden benne volt. Nagyon remélem, hogy a Kenobi regényben szó lesz majd a kettejük múltjáról.

  Opress halála nem lepett meg, őt nem sirattam meg. 😀 Örülök, hogy Sidious végre bevetette magát és elintézte Maulékat, annak nem örülök, hogy Maul nem halt meg. Obinak kellett volna megölnie. Megérdemelte volna. Persze ki tudja, lehet, hogy még összefutnak, mert Sidiousnak már megint valami terve van. Lehet, hogy Mault akarja keresztezni zillóval.

  Satine és Bo Katan. Na most ha ők testvérek, akkor Bo lenne Korkie anyja? Nem néz ki olyan idősnek, hogy ekkora gyereke legyen. Ha nem ő az anyja, akkor még kell, hogy legyen legalább egy testvérük. Milyen kiterjedt família…

  Egyébként jó volt Obi magánakciója is, hogy elhozta Anakin ócska hajóját, meg ott szerencsétlenkedett a kikötőben… Ilyenkor durva belegondolni, hogy a droidokra elb.sztak 4 részt, ezt a fontos szálat meg ilyen hamar lerendezték.

  Kedvelés

 5. Szerintem is jó volt ez a rész és volt benne pár meglepő fordulat. Álmomban sem gondoltam volna, hogy Satine meghal majd a TCW-ben. Az is érdekes volt nekem, hogy a halálőrség egyik tagja a testvére. Őszintén szólva én is reméltem, hogy meghal végre legalább az egyik Sith. Hogy a Jedik nem bírnak velük az egy dolog, de ha már Sidious sem tudott volna elbánni velük az durva lett volna. Én a többi részt sem tartottam feleslegesnek, de kicsit dühít, hogy már lement az évad fele, és még csak kb. 4 történetszálat láttunk. Ráadásul, már nem is lesz sokkal több. Direkt összeszámoltam és azért az eddigi évadokban 10-13 történetet láttunk, míg ebben csak 4-5-öt.

  Kedvelés

 6. “Lehet, hogy Mault akarja keresztezni zillóval.” Na ezen felnevettemXD Nekem egy dolog nem tetszett.Mint már írtátok a doridos időhuzás után ezt elsiették…A második évadtol kezdve nagyobb háborura számitottam a mandalore átvétele kapcsán.Bár most szóltak a köztársasági flottának, úgyhogy következő évadban háthal átjuk azt…Én amúgy maul halálára tippeltem.Viszont ez a 20 részes csak az évad, mikor eddig az előző évadokhoz képest maga a storyk elég szegényesek voltak eléggé sokkoló:O Satine halála is az volt.Nem gondolam hogy most megölik.Dehát így a normális, furcsa hogy midnen főszereplőt állandoan cska börtönbe zárnak a folyamatos egyszerú szökéseik után….úgyértem nicns ott biztonsági ohlokamera stb? 1 őr vigyáz a bolygó hercegnőjére?

  Kedvelés

 7. Jajj de vártam már, hogy Palpi rendet rakjon 🙂 azért reméltem neki egy külön részt. Mault szerintem azért hagyja életben mert így végig a háttérben tud maradni és Obiwan fogja végleg kettévágni.

  Kedvelés

 8. Magasan az eddigi részek fölött volt ez, de szerintem nem kellett volna Savage karaktertét kiiktatni ilyen hamar ,több epizódba is beletehették volna ,ha már Ventress karakterét is évadokon át tudják húzni ,már teljesen unalmassá vált hogy folyton Griveuos-el ,Dooku-val vagy Ventress-el szenvednek ,végre volt valami újdonság erre elszúrják.
  Meg az is milyen már hogy majdnem egy teljes évadot kellett várni mire újra felbukkantak Darth Maul-ék erre kapnak 2-3 részt……
  Az egész úgy indult még két évaddal ezelőtt hogy Savage azért kutatja fel a testvérét hogy kitanítsa ,erre nem elég ,hogy várhattunk egy teljes évadot mire rátalált (egy részt nem szenteltek volna csak arra ahogy keresi ,bezzeg ilyen “droid osztagra” 3-4 részeket tudnak szánni..mi ez már….) ráadásul még ebben az évadban pár részen belül meg is ölik… mellesleg nem is láthattunk abból semmit hogy kitanítja különböző sith technikákra ,hát kár ezért a jó szálért.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s