Hivatalos: jönnek a spin-off filmek!


Bob Iger, a Walt Disney Pictures vezérigazgatója igazolta a pletykákat, miszerint olyan Star Wars filmeket is láthatunk majd, melyek nem viselnek epizódszámot.
A CNBC-n tegnap ezt mondta:

Voltak spekulációk arról, hogy különálló filmek is fejlesztés alatt állnak. Ezt megerősíthetem, sőt több ilyen filmen is dolgozunk. Larry Kasdan és Simon Kinberg olyan filmeket írnak, amelyek nem képezik majd a saga részét és nagyszerű Star Wars karaktereket helyeznek a középpontba. Továbbra is az a tervünk, hogy a 7., 8. és 9. epizódot nagyjából egy hat éves periódus alatt készítsük el, mely 2015-ben kezdődne. Lesz még egy pár másik film is ez alatt az idő alatt.

A Starwars.com-ról megtudhattuk továbbá, hogy Kasdan és Kinberg két külön filmen dolgozik, melyek a 7. epizód után kerülnek majd mozikba. Arról nem szól a fáma, hogy mely karaktereket választottak az első filmek célpontjául, azonban az gyanakvásra adhat okot, hogy a bejelentés előtt egy nappal kelt szárnyra az a szóbeszéd, hogy Yoda történetét ismerhetjük meg először.
Másik régóta népszerű pletyka, hogy Boba Fett is saját filmet kap. Az ötlet még a Disney-korszak előtti időkből származik, mikor Joe Johnston (a karakter alkotója) kereste meg az ötlettel Lucas-t. Ezek ésszerű választások, hiszen Yoda gyerekbarát karakter, Boba Fett pedig az egyik legkedveltebb.

Ti melyik karakterrel látnátok legszívesebben egy ilyen filmet?

14 thoughts on “Hivatalos: jönnek a spin-off filmek!

  1. Én szívesen megnéznék egy Revan filmet, mondjuk Christian Bale-el. Az egyik legjobb EU-s karakter szerintem, szóval megérdemelné, hogy normálisan lezárják a sorsát, vagy valami ilyesmi. Ne csak eltűnjön már mindig úgy, hogy semmit nem lehet tudni arról, hogy valójában mi történt vele.

    Kedvelés

  2. Az ERŐ legyen Veletek Jedi mesterek és mások!
    Természetesen HAN SOLO-ról szóljon a 3. film, bár ne Harison Ford-dal, mert a 4. Indiana Jones csalódás volt.

    Kedvelés

  3. A Kristálykoponya a forgatókönyv miatt volt csalódás és Harrison Ford miatt volt nézhető.
    Ő maga Han Solo és Indiana Jones. Ha 10-15 éves, de maximum 20 éves lenne Han, még el tudnám képzelni mással, de hogy 25+ más játssza, mint Ford, szerintem iszonyatos lenne (nekem egyenesen felháborító). Ott a CGI, ma már lehet a 70 is 30. 🙂

    Kedvelés

  4. Kedves Kalevala!
    Ahogy Szabi haverom mondta mindig (Egyébként igen bölcsen!): “Kinek – kinek …
    Amikor Magyarországon vetítették a Csillagok háborúját én még általános iskolás voltam. Rohangáltunk az udvaron, tyiú-tyiú-val “lövöldöztünk” egymásra, hol Birodalmiként, hol Felkelőként. Cserélgettük a kártyákat, játszottunk a bábokkal.
    Jómagam már akkor sem a Jedi rend tisztasága vagy a Sith-ek sötétsége felé, hanem a csempészek kalandos világa irányába fordultam. Han Solo volt a kedvencem, én voltam Han Solo!
    Most már tanítóbácsi vagyok és még mindig rabul ejt és fogva tart ez a fantasztikus univerzum. A tanítványaim ,akik már az 1., 2., 3. részeken és a rajzfilmsorozaton nevelkedtek is tudják és nem Jedi vagyok, hanem csempész: Han Solo.
    Ha nem, akkor viszont Indiana Jones, amint azt a telefoncsörgésem is jelzi.
    Harison Ford nélkül nem léteznek, létezhetnének ezek a karakterek. De nekem mégis Indiana Jones-osabb volt Ford a Hat nap hét éjszaka limonádéban, mint a negyedik részben.
    Dehát Szabi megmondta: “Kinek – kinek …”
    Azért az Erő legyen Veled!

    Kedvelés

  5. Kedves battilag!
    Örülök, hogy hasonlómód nagy rajongóhoz van szerencsém, de éppen ezért fájó azt hallani, hogy ne Ford játssza Han Solót.
    Ha tolókocsiban tolják is be, vagy full CGI lesz a feje, nekem akkor is nagyobb élmény lesz, mintha valaki más játszaná. Dehát….kinek-kinek.
    Szép napot, Fiatalúr! 🙂

    Kedvelés

  6. Kedves Kalevala!
    Üdv’ Néked és az Erő legyen Veled ma és mindig is! Köszönöm a megszólítást!
    (Ezek szerint: “Húúúúúúúúú csisssss , Te vagy az Apám?!) 🙂
    Jómagam az első sorba csak azért nem ülnék a moziba egy Han Solo-ról készült filmnél, mert kitörném a nyakamat és a hátsó sorokból lehet a legjobban látni! 🙂
    De, hogy ott ülnék, állnék, lógnék a csillárról a moziban az tuti.
    És csak hogy tiszta legyen ez az “ügy”: Han Solo vagy Indiana Jones csak FORD vagy SENKI!!!!! (Mintha Willies nélkül lenne Die Hard.)
    Már az ifjú Indiana story-k is “jaj!” volt a számomra, de a negyedik rész csak úgy szaglott az üzlettől, és folyamatosan a “pénz csörgését hallottam.” (Érdekes mód, ez a Star Wars rajzfilmeknél csak apró rezgés okozott az Erőben és nem zavart.) A negyedi fejezet története csapni való volt, de Ford az Ford! Vagy hogy egy ócska szóviccel éljek nem volt elég FORD-ulatos a film.
    Na szóval jöhet a Han Solo-s film, de az olyan legyen, hogy utána itthon ne csak Lego-ból akarjak Millenium Falcon-t építeni.
    Szép napot Néked is!
    u.i.: Egyébként Te melyik rend tagja vagy: Jedi, sith, csempész, fejvadász, stb.?
    S hogy szólítsalak: Mester?

    Kedvelés

  7. Kedves battilag!
    Akkor leszek én Picur és így megmarad a hierarchia. 🙂
    Az ifjú Indy-ket én is ferde szemmel néztem, azonban a negyedik résznél én nem éreztem azt, hogy csak a pénz miatt született volna meg. Én elhiszem, és így is gondolom: a rajongók miatt készült, ők kérték. Az már egy másik kérdés, hogy milyen lett a végeredmény. Én így is boldogságtól könnyes szemmel néztem premiervetítésen. 🙂
    Ha találnak egy fiatalt színészt, el fogom viselni, de ha 30-80 között lesz Han, az csak Ford lehet. Reméljük EBBEN a filmben nem csalódunk, ha végülis elkészül.
    Én (is) ízig-vérig csempész vagyok, köszönöm a kérdést. A legjobb megszólítás talán a “Földkórós”. 😀

    Kedvelés

Hozzászólás