Old Republic mozi?

Az Ain’t It Cool News múlt héten arról számolt be, hogy a Lucasfilm egy a Régi Köztársaság idején játszódó filmet tervez. Ez jelenthet sok mindent, hiszen ez az éra több, mint 24 ezer évet ölel fel. A hír azonban pontosít, és egy KotOR filmmel rebesget. Ez már valahova a Knights of The Old Republic videojátékok és a The Old Republic MMORPG és könyvek közelébe helyezi a cselekményt.
Drew Karpyshyn-t (KotOR, Revan) emlegeti a forrás, mint forgatókönyvírót, ami nem elképzelhetetlen, hiszen tavaly éppen a forgatókönyvírói karrierje miatt hagyta ott a BioWare-t. Az ő bevonása akár egy Darth Bane mozit is kilátásba helyezhetne… ha nem lőtte volna le a spekulációkat személyesen egy Twitter üzenetben.

Ez nagyszerű lenne, de semmilyen KOTOR filmről nem hallottam. Bár már nem vagyok a BioWare-nél, szóval…

Nektek hogy tetszene egy ilyen film? Szerintetek tiszteletben tartanák az EU-t, ha megvalósulna?

6 thoughts on “Old Republic mozi?

  1. Én nem értem mi ez a nagy variálás. Ep VII legyen, max 1-2 spin off, de az előzmény előzmény témát hagyjuk már. Minden héten jön valami új pletyka, feküdjenek neki most már annak az ep VII-nek, kreáljanak valami újat!

    Kedvelés

  2. Legalább ebbe a korszakba ne kontárkodjon bele a Disney, már így is előre temetem a RotJ utáni időszakot. Ha mégis hozzányúlnak, akkor legalább egy Karpyshyn-szintű, hozzáértő írót találjanak a feladatra.

    Kedvelés

  3. Én az agyam eldobnám egy KotOR filmtől, remek időzóna, kiváló történet. Drew Karpyshyn pedig egy jó író. Részemről jöhet 😀

    Kedvelés

  4. Én ezt egy remek ötletnek tartom! Örülnék, ha könyvsorozatot megfilmesítenék! Már a Végzetes Szövetséget és az Árulást kiolvastam és nagyon jók voltak. Tehát én nagyon örülnék ezeknek a filmeknek, hisz ez az egyik kedvenc időszakom.

    Kedvelés

Hozzászólás