TCW 5. évad – The Wrong Jedi

Ma érkezik az Ahsoka történeti szál és az ötödik évad utolsó epizódja. Hoztam még egy utolsó videót, amiért köszönet illeti gunjit. Ha megnéztétek az epizódot, ehhez a bejegyzéshez jöhetnek a vélemények. 🙂

25 thoughts on “TCW 5. évad – The Wrong Jedi

  1. 8. évadét? Kicsit előre gondolkodnak 😀
    Először az elkészült, de le nem adott részeket kéne kiadni, úgy, hogy nem össze vissza adják le vagy cseréljék ki más részekkel. De az időskálát nézve voltaképp lenne még hely 100 részre, mert csak YE20 elején vagyunk (kb).

    Pár óra és láthatjuk a részt, remélem hamar felkerül a netre jó minőségben 🙂

    Kedvelés

  2. Nekem az 1080 nem jó, gyenge a gépem, így a 1280×720 a max ami megy, de valamiért ennél a sorozatnál ez is sok.

    Tényleg fent van, azt hittem ,hogy később rakják fel, eddig majdnem 16-ig kellett várni, míg kijön.
    Én megnézem felirat nélkül is, így tudok figyelni a környezetre is és a kövinél a feliratra csak 🙂

    Kedvelés

  3. grievous mivel te már láttad lenne egy kérdésem 😀
    Tegnap láttam egy bemutatót a Finálé 3 részéről és [shush] Amikor Anakin a Jedi templomban 2 kardal harcol akkor itt mind a 2 kék. Az előzetesben meg a sajátja van nála azaz a kék meg egy zöld! Ezt vajon utólag mért javították ki ? 🙂 [/shush]

    Kedvelés

  4. @Tibby: Én még nem láttam a részt, de tudok rá magyarázatot adni.

    [shush]Egyik külföldi fórumban kiszúrták, hogy a Season Finale trailerben színezték át zöldre a pengét. Ha leállítja az ember 1:31-nél, amikor Anakin bal alkarján kék színű fényt lehet látni, azt pedig csak a bal kezében tartott kard világíthatja meg, ami tehát nem lehet zöld. 🙂
    Az oka meg a félrevezetés volt: a zöld kardot lehetett Ahsokáénak is hinni (pedig a markolat alapján egyértelmű volt, hogy nem az övé), s nehezebben lehessen kitalálni az igazi tulajdonost, mert akkor lehetett volna következtetni az igazi tettesre.

    Ravasz róka ez a Dave, ugye? 😛
    [/shush]

    Kedvelés

  5. Áhá köszönöm megnéztem és tényleg 😀
    Elégé ravasz tényleg mert megnéztem 3x és nem tűnt fel semmi most hogy képkockánként néztem egyből kiszúrható volt 🙂

    Kedvelés

  6. A részből számomra egyvalami nem derült ki. Miért volt jó[shush] Barissnek [/shush], hogy Ashokára terelje a gyanút? Az epizód végén bevallotta, hogy azért tette, hogy mindenki tudja a Jedik már nem azok, akik voltak. Ha nem lett volna Ventress (akivel nem kalkulált, hogy képbe kerül) sosem derül ki, hogy ő áll a robbantás mögött, hogyan derült volna fény a valódi okokra? Hisz láthatóan akarta, hogy tudják az emberek, miért történt?

    Kedvelés

  7. Személy szerint azt érzem, hogy nem zárták le azt a kérdést, hogy miért nincs benne az EP3-ban (mint történetileg, nem mint rendezés). Majd meglátjuk a kövi évadban, hogy mi lesz, szerepel-e majd.
    A fénykardokra nem is figyeltem, azt láttam ,hogy kék volt itt, de elfelejtettem ,hogy a trailerben zöld. Meg is néztem wikin mi van, és ott is kék. Kicsit kezdek begyogyózni 😀
    Ezzel szerintem megsemmisítettük azt, hogy a Felucian hal meg a 66-os parancs utasításra.

    Kedvelés

  8. Nagyon jó rész volt, de azért én hiányoltam pár dolgot belőle?

    SPOILER:

    Például Barris mestere miért nem volt benne?? Meg a tanácsnak is érdekelt volna a véleménye Barrris árulásáról és a végső mondatáról amiben végül is leírta a 3. rész végét 🙂 hogy a jedik a sötét oldalért harcolnak ami tök igaz…. Sidius bábjaként …
    Meg szerintem ennek a résznek a grafikája valahogy nem volt az igazi nem voltak a tájképek és a karakterek jól meg csinálva!!!

    Kedvelés

  9. Meglepett az évadzáró. Nem nagyon trükköztek az áruló jedi kilétével, maradt a nyilvánvaló megoldás, viszont a végén nagyot csavartak a történeten. Nem hittem, hogy ezt meg merik lépni, de szép lezárás volt. Ha belegondolunk, akkor ez egyben a sorozatnak is egy remek befejezés lenne egy esetleges Disney kasza miatt.
    Ez és a Maul történetszál tetszett az évadban a legjobban, a végükön jó sok nyitott kérdéssel. Nem lepődnék meg, ha a későbbiekben valahogy összehozzák a kettőt.

    Kedvelés

  10. Felirattal is megnézve. Évadzárónak valóban jó volt.

    Palpatine testtartása érdekes (legalábbis nekem), mikor Barris közli, hogy mi miért volt. Mintha egyre több jedi kezdené úgy érezni, hogy változások fognak történni, ami a 66-os paranccsal be is következik. Ahol folyt a per az tiszta birodalmi hangulatú volt, nem tudom, hogy miért ennyire tágas és mi volt ott lent, de kicsit a DS belső felépítése jutott eszembe (a nagy tágas terekre gondolok).

    Kedvelés

  11. Nem semmi évadzárás volt, az biztos. Kíváncsi leszek látjuk-e még Ahsoka-t az ezutáni évad(ok)ban és, hogy lesz-e bátorságuk megölni vagy se? Ha ezután az évad után azt jött volna a Sith-ek bosszúja, szerintem még passzolt is volna. A jedik elég rendesen cserbenhagyták Ahsoka-t, tisztelet a kivételnek. Összességében nem volt rossz ez az évad, de kicsit keveseltem benne a történetszálakat.

    Kedvelés

  12. [shush]

    Barriss Offee-t láttuk meghalni a Felucia-n, a Star Wars III képregényben. Ezen felül, az új Halálcsillag könyvben is említi a doktor, hogy ismerték egymást, és hogy együtt gyógyítottak a mocsarakban, meg mindenféle halálos környezetben a Háború alatt.
    Na most a clone wars ezt teljesen áthúzza, és új szálat ad…. Szerintem nem volt egyáltalán jó befejezés, pont emiatt… 😦 :@
    [/shush]

    Kedvelés

  13. 6 évadban remélem most már több olyan rész lesz ahol Anakin enged a sötét oldalnak igaz már most a finálé részben is dühből harcolt 😀

    Kedvelés

  14. amit én nagyon hiányoltam az évadból az 2 apróbb jelenet vagy 3 amikor a droidok a clonekkol harcolnak egy sötétt hátér mögött a másik meg amikor anakin megtámad egy férfit padmé lakásán erre ti tudtok valamit mondani?

    Kedvelés

  15. A férfi akire Anakin rátámad, az Chlovis. Ha jól tudom ezeket az epizódokat amiket a trailerben beharangoztak azért vágták ki, hogy helyet csináljanak a padawanos történetszálnak és hogy minél összefüggővé tegyék az évadot. A chlovisos részek eredetileg a negyedik évadhoz készültek, azóta csúsznak, remélhetőleg a hatodikba már benne lesznek.

    Ha már a hatodik évadnál tartunk. Van bárkinek bármilyen információja arról, hogy egyáltalán lesz-e? A CN hivatalos őszi premierlistáján nincs rajta a sorozat, az meg hogy egy Disney csatornára kerül át csak pletyka, nem érkezett hozzá hivatalos bejelentés.

    Nemrég érkezett a hír, hogy a Disney befagyasztotta az 1313 fejlesztését, hogy teljes erővel Abrams új filmjeire koncentrálhassanak. ennek fényében nem lepne meg, ha a hatodik szezon soha nem látna napvilágot…

    Kedvelés

  16. Remélem ezek csak pletyka szinten maradnak….

    A droidos az melyik trailerben volt? 2-öt megnéztem most és mintha nem láttam volna. Ezek megnézése után tényleg baj, hogy kihagyták azokat a részeket, egy komplett csatát hagytak így ki, ami akár érdekes is lehetett volna. Most belegondolva, van esély, hogy a Disney miatt lett csak 20 részes ez az évad?

    Kedvelés

Hozzászólás