Több infó a TCW “bónusz tartalom”-ról

A USA Today elbeszélgetett Dave Filonival a hátralévő TCW epizódokról, és egy új videót is bemutattak:Ez nagyon ígéretesen fest! Úgy néz ki, már azt is tudjuk, kinek a fegyverét találja meg Plo Koon mester:

A Jedik a háborút egy olyan sereg segítségével vívták, melyet egyik mesterük, Syfo-Dias rendelt meg. De ki volt Syfo-Dias mester, és mi történt vele? A Sith sötét nagyura tekervényes hálót szőtt, hogy a Jediket megbuktassa, azonban az sem hibátlan. Egy apró nyom és egy kis szerencse a legjobban átgondolt terveket is felderítheti.

Valószínűsíthető, hogy az előző videóval együtt ez is a 66-os paranccsal foglalkozó szálhoz tartozik. Bár még nem tudjuk, mikor és hogyan láthatjuk majd ezeket az epizódokat, Filoni és csapata már az utolsó simításokat végzi rajtuk.

Kicsit keserédes érzés a csapat tagjai számára, de mind nagyon izgatottak vagyunk azzal kapcsolatban, ami hátravan. Könnyedén a legjobbak közé sorolhatók, amiket végül összehoztunk. Úgy gondolom, mind boldogok vagyunk, hogy befejezhettük őket.

Filoni Ahsoka karakteréről és a fiatal togruta jövőjéről is beszélt:

Az egyik vele kapcsolatos célom mindig is az volt, hogy ő legyen az, aki végül elsétál. Az, aki ráeszmél, hogy a dolgoknak van bal és jobb oldala is. Ott vannak a szeparatisták, és ott van a Köztársaság, a nap végén pedig képes meghozni a döntést: “Ez nevetséges. Én ezt nem akarom. Mindkét oldal téved, és én ezt tudom.”

Ez egy meglehetősen bátor döntés, és jól mutatja, milyen képzést kapott Anakintól és milyen hatással volt rá Obi-Wan. A középső utat választja, és ezzel egy újabb választási lehetőséget ad az embereknek.

Távozása nagy csalódás Anakin számára. Az pedig, hogy a padavanja nem éri el a Jedi-lovag státuszt, az “problematikus”. Főként azoknak a részleteknek a fényében, amiket később tudunk meg Anakinról, hogy nem a Tanács tagja, és nem kapja meg a mesteri címet.

Bár Ahsokát a sorozat miatt hívták életre, Filoni mindig is úgy kezelte őt, hogy illeszkedjen a saga egészébe.

Sokan teljesebb lezárást szeretnének neki… Akármilyen rossz is kimondani, úgy tűnik, az emberek nem gondolják, hogy a halálán kívül várhatna igazi lezárás a karakterre.

Őszintén szólva, már önmagában az is izgalmas, hogy az emberek tudni akarják. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is, akik ezt gondolják: “Hát, a kölyök elment. Oké.” De sokan vannak olyanok, akikkel beszélgettem és azt mondják: “Most mi lesz vele? Tudnom kell!” Én erre azt válaszolom: “Hát, én is tudni akartam egy csomó dolgot, mikor gyerek voltam. Várnom kellett.”

Szóval, lehet, hogy idővel kapunk valami utalást Ahsoka későbbi életével kapcsolatban.

Nektek hogy tetszett ez a kis ízelítő videó?

3 thoughts on “Több infó a TCW “bónusz tartalom”-ról

  1. :s Nagyon jól néz ki eddig.Sajnálom hogy akkor szüntetik be a sorozatot mikor elértek egy bizonyos színvonalat.Ha kicsit jobban tisztelték volna a canont, és néhány résznél jobb storyval jönnek felmár igazán kivételes alkotás lett volna.Abba rossz belegondolni hogy ha lesz új sorozat akkor még évekig tartanak az előkészületek…

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s