Akár jövő év elején is kezdődhet a forgatás

Brian Burk, aki Abrams-szel együtt a produceri feladatokat látja majd el, ezt nyilatkozta a Collidernek:

Ezzel a menetrenddel remélhetőleg jövő évben, vagy jövő év elején kezdhetünk. A helyszínek a forgatókönyvtől és még egy rakás másik dologtól függenek, így még minden bizonytalan. Mint mondtam, minden folyton alakul, és mi csak akkor vágunk bele a dolgokba, mikor a forgatókönyv és minden más is összeáll, mikor a menetrend is működik és minden a helyén van. A Star Wars sem lesz kivétel.

Sok újdonsággal nem szolgált ugyan Brian Burk, de legalább azt megtudtuk, hogy egyelőre tartják magukat a 2015-ös bemutatóhoz.

5 thoughts on “Akár jövő év elején is kezdődhet a forgatás

  1. Kicsit skeptikus vagyok…Félek nem lesz elég idejük.Random összeszedtek pár meebrt hogy nicns ötletük mit dek ell egy film, és mégm idnig dolgoznak rajta mit is akarnak…kevéslem ezt a két évet, egy nagy projekthez mint az sw.
    Úgy érzem hogy a hobbit is megsínylette hogy kevés idő maradt az utó munkára.Én inkább várnék még 1 évet- úgy is meglepetés votl hogy egyáltalán jön uj film.

    Kedvelés

    • Azért annyira ezt a random ember dolgot nem érzem jogosnak, meg a sztori alapja is Lucas-tól jön… de én is kevésnek tartom a két évet. Ez már Disney-ütem, nem Lucasfilm.

      Kedvelés

  2. hát…ha lucason múlik nem lett volna új film.Nem tudom menniy öltettel jött fel.Nár a clone warsban is elég fura öltetei voltak.Azt már leírtam múltkor hogy egy interjuban hosszan besélzt arról hogy képzelte el Dooku gróf alakját stb, erre kdierütl hogy az utolsó fázisig pl kit fisto karakter tervét készítették az uj sith tanítványnak.fogalma sem volt lucasnak ki lesz az új sith tanitvány csak kiadta a krativ részlegnek hogy jöjjenek fel ötletekel.Nem tudom mennyi ötlete van az új filmekhez.Mikor még 9 filmet akart azt is nyilatkozta hogy a 9 edikben hal meg az uralkodó. tehát csak a régi trilógiát akarta 6 részben.

    Kedvelés

    • Meglátjuk. Ugye, a trilógia outline-ját, illetve az ep7 treatmentjét ő írta meg, az már kérdés, hogy mennyit használnak fel belőle. Halványan gondolt ő utána is (Luke az új Obi-Wan, meg hasonlók), de tény, hogy ő lezártnak tekintette a sagát, és csak a Disney miatt kapunk újakat. A Disney (mivel egy stúdió) nyilván a pénzért csinálja….
      Én azért bízom benne, hogy a megfelelő régi és új embereket szedték össze a feladathoz.

      Kedvelés

      • Persze, bármi lehet belőle.Azért reménykedem.De mostanság csak csalódom minden ilyenben, legyen az játék-vagy film.Remélem ez kivétel lesz.

        Kedvelés

Hozzászólás