Darth Maul: Lockdown fülszöveg

Megérkezett a fülszöveg Joe Schreiber Lockdown című regényéhez is, mely 2014. január 21-én fog megjelenni angolul. Mit szóltok hozzá?

A történet a Baljós árnyak előtt játszódik. Izgalmas folytatása a korábban megjelent Darth Plagueisnek.

Ölj vagy téged ölnek meg az űrbörtönben, mely otthont ad a galaxis legveszélyesebb bűnözőinek, ahol a fegyencek gladiátorként küzdenek meg egymással és egy alvilági szerencsejáték-birodalom begyűjti a profitot. De a vad aréna legújabb versenyzője, aki olyan démoni, mint amilyen halálos, nem csak a túlélésért harcol. “Csináld vagy meghalsz”-küldetését sötét mesterei kedvéért hajtja végre, hogy megszerezze a végső fegyvert a Jedik legyőzéséhez, hogy a Sith-ek uralhassák a galaxist.

Darth Plagueis és Darth Sidious eltökélték, hogy megszerzik a díjat. A hataloméhes páros egyik tagjának azonban megvannak a saját tervei is. De először félelmetes tanítványuknak szembe kell néznie egy vérszomjas börtönőrrel, egy kannibál bandával, a megátalkodott bűnözővezérrel, Jabbával, a huttal és egy kimondhatatlan idegen horrorral. Nincs senki, aki ilyen bátran szállna szembe élettel és halállal. De nincs is még egy olyan félelmetes tanítványa a sötét oldalnak, mint Darth Maul.

2 thoughts on “Darth Maul: Lockdown fülszöveg

Hozzászólás