EPVII premier és Vader különkiadás

A Jedi News-nak sikerült megszereznie a European Brand Licensing Show brosúráját, melynek egy oldala kifejezetten a Lucasfilmmel foglalkozik. Ahogy a képre kattintva ti is láthatjátok, sok érdekességet tartogat nekünk ez a kis olvasnivaló. És, ne feledjük, ez NEM pletyka! 🙂

disneyfuture

Az egyik legfontosabb információ, hogy a VII. epizód mégiscsak 2015 tavaszán/nyarán érkezik, annak ellenére is, hogy sok helyről már azt a hírt hallottuk, hogy télre tolják a premiert.

Az nem meglepő hír, hogy a Rebels 2014 második felében érkezik, az viszont már az, hogy a Disney olyan televíziós különkiadásokat (specials – szóval többet) tervez megjelentetni, melyek Darth Vaderrel foglalkoznak. Hogy ez animációt vagy élőszereplős filmet, esetleg dokumentumfilmet jelent-e, azt nem tudjuk. Mindenesetre a VII. epizóddal kapcsolatos Vader-pletykának újabb erőt adhat ennek a műsornak a híre, hiszen miért is foglalkozna a Disney egy olyan karakterrel, akinek nem lesz valamilyen szerepe az új filmekben… Hacsak nem a Rebels-ben csináltak neki helyet. Jedi Master SQL arra is rámutat, hogy a magas színészek után kiadott casting-felhívás talán nem is wookie-kat takart, hanem egy bizonyos Sötét Nagyurat. Hiszen David Prowse is pár centi híján 2 méter volt, mikor Vader “bőrébe” bújt. Azt viszont mi tennénk hozzá, hogy a kiírás azt is tartalmazta, hogy “nem túl erős felépítésű”, ami azért nem jellemző az említett karakterre. Persze ez megint csak pletyka. 🙂 Az biztos, hogy ezek a rejtélyes különkiadások jövő tavasszal/nyáron érkeznek.

A Rebels premierjének környékén indul a Star Wars digitális könyvtára (valószínűleg nem könyvek számára). Sokan itt látják a lehetőséget a TCW maradék részeinek megjelenésére, azonban Dave Filoni már elárulta, hogy ezek már az év elején megtekinthetők lesznek.

Örültök, hogy nem csúszik fél évet a VII. epizód? Mit szóltok a TV special-ökhöz? Csak ne olyan legyen mint az a bizonyos Holiday Special! 🙂

14 thoughts on “EPVII premier és Vader különkiadás

    • Én végignéztem. Hihetetlen. Leírni szerintem képtelenség… ezt látni kell (vagy inkább nem). A legkiakasztóbb, hogy komolyan gondolták. Még Ford és Hamill is. Leia meg énekel. :s Brrrr. Belegondolni is rossz. Mióta láttam más ember vagyok. Aztán képes voltam még egyszer megnézni. Nem vagyok komplett.

      Kedvelés

      • Nem értelmetlen a fő szál. Annyi, hogy Chewie családja várja őt haza egy ünnepre, de a töltelékek annyira abszurdak, hogy az leírhatatlan, és minden übergagyi.

        Kedvelés

      • Pár rohamoszi balhézik Chewie-ék otthonában, de Han lehajítja az egyiket a mélybe. Kb ennyi az akció benne. Birodalmiak egy a New Hope-ból újraszinkronizált jelenet erejéig láthatóak. Van benne egy rajzfilmbetét is, ami miatt talán érdemes megnézni. Ebben bukkan fel elöszőr Boba Fett. Egyébként egy játékreklámokkal, és dalbetétekkel megtüzdelt matiné. Lucas nem felügyelte a készítését, és utólag már el is pusztítaná a kópiákat, csak hát az Internettel nem tud versenyezi ő sem.
        Amit viszont érdemes megnézni, az Richard Pryor cantina paródiája. Na az zseniális.

        Kedvelés

      • Pont úgy nem felügyelte a készítését mint a 7. résznek? Szép kilátások 😦 .

        Kedvelés

      • Nemrég nyilatkozott a fia Jett Lucas. E szerint Lucas már 1 évvel a Disneys eladás előtt írta a folytatás történetét, és folyamatosan egyeztet Abrams-sal is. Szóval valamelyest felügyeli azért a sequelt. Csak most lesz forgatókönyvíró meg rendező is.

        Kedvelés

Hozzászólás