Filoni a “bónusz tartalmakról” és a Rebelsről

Plo Koon

A klónok háborúja tervezett 6. évadának epizódjairól, a “bónusz tartalmakról” rengeteg pletyka kering: jövő év elején érkezik, 10 epizódból áll majd, esetleg többől, The Lost Missions lesz az alcíme… Hivatalosan azonban sokat még nem hallottunk. Most Dave Filoni beszélt egy kicsit a hiányzó részekről, de sok újat most sem tudtunk meg:

Ha azt nézzük, hogy mennyire fontos a lezárás a fanok számára, akkor én úgy gondolom, hogy két történetszál, amit majd látni fognak, nagyon meghatározó lesz a klónok háborújának egészére.
Annyira hálás vagyok, hogy a rajongók láthatják őket végleges formájukban is.

Nem mintha a bónusz tartalmak azért jöttek volna létre, hogy megmagyarázzanak dolgokat a rajongóknak. Inkább csak megmutatja, hogy merre is tartottunk. A Yoda-szál viszont egyértelműen lezárásként is szolgál. Az egyik szál, ami nagyon rövid, nem elengedhetetlenül fontos a történet egészére nézve, de elég jó alkalmat ad egy előzmény trilógiás karakternek, hogy még utoljára megvillantsa magát.

Pablo Hidalgo, a félreértések elkerülése végett, tisztázta Twitteren, hogy nem csupán két szálból áll majd az egész. Filoni nyilván úgy értette, hogy annyi lesz igazán fontos a TCW számára.

A Star Wars Rebelsről is mesélt egy keveset:

Tudom, hogy néhány rajongó a Rebelst csupán a TCW kiegészítésének tekinti, de nem az. Teljesen különálló dolog lesz, más hangulattal és kisugárzással.

5 thoughts on “Filoni a “bónusz tartalmakról” és a Rebelsről

    • Hát ezzel egyetértek, viszotn a clovis szál még a negyedik évadban készült, átcsuszott az ötödikre, majd a hatodik-bonusz részek közé.Úgyhogy sok újdonság biztosan nem történik benne.

      Kedvelés

      • Szerintem viszont Padmé egy elég érdekes karakter és sajnálom, hogy az utolsó két évadban parkolópályára került.

        Én egyébként olyan 15 epizódra számítok, de nem lennék meglepve, ha kapnánk egy komplett 20 részes évadot.

        Kedvelés

Hozzászólás