Képregény – Új minisorozat

A Dark Horse a napokban jelentette be, hogy áprilisban új minisorozatot indítanak. A Rebel Heist című képregényt képregényt Matt Kindt fogja írni, és a Lázadás időszakában zajló események első fejezetének főszereplője nem más, mint Han Solo. De izgi… Nem, nem az.

Rebel Heist

Mit gondoltok, szükség van egy újabb Han Solós, lázadó sztorira?

12 thoughts on “Képregény – Új minisorozat

  1. Én a tavaly indított sorozatot is fölöslegesnek érzem. Már mindent tudunk Han-ról a Yavin utáni időszakból a sok Marvel képregénynek, a Birodalom képregényeknek és a 3 Zahn-regénynek köszönhetően.

    Kedvelés

  2. Semmi értelme nem volt. Főleg, hogy a filmek teljesen átfognak írni mindent. :S Tök optimista gyerek vagyok, de én ehhez nagyon pesszimistán állok hozzá. 😀 :S

    Kedvelés

  3. Hát ezek a karakterek, annyira népszerűek, hogy még bizton számíthattok pár száz vagy ezer történetre velük. Csak úgy mint mondjuk Bruce Wayne vagy Kirk kapitány esetében. 🙂

    Kedvelés

  4. Nekem is a kedvencem Han Solo, annyira hogy régen csak olyan képregényt vagy regényt voltam hajlandó elolvasni amiben szerepelt de ez már nagyon túlzás. De nyugi, ha majd kijön a VII. rész akkor majd örülnénk egy étrtelmes történetnek.

    Kedvelés

  5. Jaja:
    Geekz.blog.hu
    Csak idő kérdése volt: a STAR WARS képregények jogai a Disney (ugyebár a Lucasfilm és a Marvel tulajdonosa) döntésének következtében 2015-től visszakerülnek a Marvelhez. A Dark Horse-nak, ami 1991 óta gondozza az SW comicokat, és aminek jelenleg is több sorozata fut Lucas univerzumában (a Dark Timestól a Star Warson át a Dawn of the Jedi-ig – nem beszélve az egymást érő minisorozatokról), egy éve van, hogy kezdjen valamit a sztoriszálaival – hogy a Marvel aztán átveszi a sorozatokat, vagy megszűnnek, azt még nem tudni.

    Kedvelés

Hozzászólás