Star Wars Napot ünnepel a The Big Bang Theory

Közületek már biztos mindenki jól tudja, hogy május 4-én ünnepeljük a Star Wars Napot. És ebből a The Big Bang Theory szereplői sem fognak idén kimaradni. A The Hollywood Reporter szerint a május 1-jén adásba kerülő epizódban ők is megemlékeznek erről a napról.

Nem is akárhogyan. Összeállnak ugyanis a Lucasfilm speciális effektekért felelős csapatával, és felépítik a Dagobát, és a kellékek közül a fénykard sem fog hiányozni. Az epizód címe The Proton Transmogrification lesz. Az ünneplés közben Sheldonnak (Jim Parsons) látomásai lesznek, melyekben gyerekkori hőse, Proton professzor (Bob Newhart) Jedi-mesterként jelenik meg.

tbbt

Én kíváncsian várom ezt a részt! És ti? 🙂

8 thoughts on “Star Wars Napot ünnepel a The Big Bang Theory

  1. Először én sem szerettem, de gyorsan rá lehet érezni a sorozat humorára. Csak egy nagyon picit akarni kell. 😀 Sajnos még több évadnyira vagyok tőle, de igen, várós rész. 🙂

    Kedvelés

  2. Nagyon jó sorozat (nem véletlenül áll 8,7-en IMDB-n), az egyik kedvenc sitcom-om, és szerintem megadják a Star Wars-nak a kellő tiszteletet, ahogy eddig is mindig megtették, amikor szóba került. Szóval én is várom már, szerintem jó lesz.

    Kedvelés

  3. Nekem se. Már azelőtt is néztem, hogy tudtam volna hogy áll IMDB-n. Azt csak szemléltetésnek írtam, hogy annyira rossz azért nem lehet.

    Kedvelés

Hozzászólás