Legalább három spin-off jön

Az utóbbi időben nem sok hivatalos információ érkezett a spin-off vagy eredetfilmekről, melyek az új trilógia részei között kapnak majd helyet.
Bár eddig csak két filmet jelentettek be hivatalosan, Bob Iger egy pénzügyi gyűlésen elárulta, hogy többet is kapunk majd:

Iger szerint a Disney “legalább három” “Star Wars” spin-offot tervez a 7., 8. és 9. epizódon kívül.

Lényegében semmi hivatalost nem tudni még ezekről a filmekről, de annál több pletykát hallani. Sok oldal tudni véli, hogy az első film Han Solo fiatalkoráról szól majd, egy másik pedig Boba Fettről a klasszikus trilógia idején (reméljük EZ a Boba pletyka hamisnak bizonyul). Korábban Yoda, Obi-Wan és Palpatine neve is felmerült.

Yoda & Fett & Solo

Lawrence Kasdan és Simon Kinberg továbbra is dolgozik az első két film forgatókönyvén.

13 thoughts on “Legalább három spin-off jön

    • Egy Han Solo spinoff érdekes lenne. A pletykák szerint Bradley Coopert fontolgatják az új Indiana Jones filmek főszerepére, szóval nem lennék meglepve, ha esetleg a fiatal Hant is rá osztanák, meg szerintem még illene is hozzá.

      Kedvelés

      • A Cooper-pletykát azóta cáfolták, aminek én személy szerint nagyon-nagyon-nagyon örülök, de attól még lehet benne valami.
        Han spin-offra egy fiatalabb emberke kéne, hiszen nagy valószínűséggel az első és második trilógia között játszódna. Szerintem a spin-offok esetében is kitartanak amellett, hogy friss arcokat hoznak be a főbb szerepekre.
        Anthony Ingruber még mindig telitalálat lenne, legalábbis kinézetre, bár feltételezem, hogy nem az lesz az elsődleges szempont. 🙂

        Kedvelés

    • Úgy értettem, hogy fölösleges még mindig azon rugózni, hogy érdekli-e őket, mi történt a regényekben. Természetesen nem, de ezt világosan meg is mondták, úgy innentől kezdve értelmetlen emiatt aggódni. Ez két külön univerzum, így is kell kezelni őket.

      Kedvelés

      • A rajongók 98%-a még életében nem fogott a kezébe Star Wars könyvet. Az új filmeket miattuk csinálják. Meg persze a pénzért, de ez csak természetes. A Disney egy milliárdos nagyvállalat, nem pedig a nagyapánk.

        Kedvelés

      • Én is ezt fejtegetem már hónapok óta… Amúgy nem a Disney-t kell gyűlölni (ha már muszáj valakit), hanem a Lucasfilmet, a Story Groupot, Kathleen Kennedy-t és George Lucast. A kreatív és a pénzügyi döntések nagyon nagy részét ők hozzák, akárcsak a Marvel esetében. A Disney valószínűleg sokkal kevesebbet szól bele mint gondolnánk.
        Ajánlom figyelmetekbe a Forcecast legújabb (302.) részét, ahol Kyle Newman (a Fanboys rendezője) beszél erről az egészről. Megfontolandó az a hozzáállás, amit ő mutat.
        http://www.forcecast.net/story/home/ForceCast_302_Delving_Deeper_157968.asp

        El kell fogadni a helyzetet, persze, csak ha nem akar az ember megkeseredni, és meg kell próbálni pozitívan hozzáállni. Én személy szerint nagyon várnék egy Han spin-offot, ha megtalálják a megfelelő sztorit és színészt. Ezt mondom úgy, hogy Daley és Crispin Solo-könyvei a kedvenceim.

        Kedvelés

Hozzászólás