Harrison Ford megsérült a forgatáson – FRISSÍTVE!

Harrison Ford

A THR jelenti, hogy a 71 éves színész a mai forgatás során bokasérülést szenvedett az Egyesült Királyságban. A hivatalos közleményből:

A közeli kórházba szállították, ahol kezelésben részesül. A forgatás a tervek szerint folytatódik tovább, amíg felépül.

Fordra jellemző volt az, hogy a kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett filmjeinek felvételén.
A legsúlyosabb egy hátsérülés volt, melyet negyven évesen szerzett A végzet temploma készítése közben. Jelen esetben feltételezhetjük, hogy semmi rázós mutatványról nem volt szó. A THR forrásai szerint az Ezeréves Sólyom ajtaja okozta a sérülést.

FRISSÍTVE:
Hivatalos forrás még nem erősítette meg, de egyre terjed a pletyka, miszerint Harrison Ford bokája eltört és további sérüléseket is szenvedett.
Egy névtelen forrás ezt mondta a Mirrornak:

Harrist eltalálta az ajtó, és elég rosszul festett, ahogy a mellkasát markolászta, miközben a hordágyon vitték.


A baleset, ha hihetünk a pletykáknak, a tegnap esti forgatás kezdetén történt, mikor a színész megkezdte volna jeleneteit az Ezeréves Sólyommal.
További források szerint Ford jelenleg a kórházban van, és a vizsgálatok eredményeit várja, hogy nem szenvedett-e komolyabb mellkassérülést is.

A Disney és a színész szóvivője nem kommentálta a törés hírét, a helyi rendőrség is csupán ennyit fűzött a történtekhez:

17:05-kor hívtak minket a Pinewood stúdióhoz, miután azt jelentették, hogy egy 71 éves férfit megsebesített egy garázsajtó.

Az esetet jelenleg is vizsgálják, a stúdió pedig éppen átszervezi a felvételeket, hogy Ford hosszabb távolléte miatt se történjen csúszás.
Reméljük, mihamarabb hallunk valami hivatalosat is a színész állapota felől és megnyugodhatunk végre.

5 thoughts on “Harrison Ford megsérült a forgatáson – FRISSÍTVE!

  1. Azt tudtuk, hogy az Ezeréves Sólyom nem éppen fiatal, de hogy már közveszélyes is… :3
    Viccet félretéve, én majdnem dührohamot kaptam Sith-módra, mert komolyan mondom, számolom a napokat, amíg kijön a SW 7 😐 (ne nevess, nem viccből mondtam)

    Kedvelés

Hozzászólás