Előrendelhető a Gazfickók

A 2015-ös év első megjelenése a Scoundrels magyar változata lesz, kattintásra előjönnek a korábbi írásaink a regényről, illetve angol részletek belőle. Ha nem tolják a megjelenést, ahogy egyébként szokták, akkor február 15-én érkezik. Mit szóltok a címhez? Azért ezeken a puhafedeles 3500 Ft-os árakon eléggé le vagyok döbbenve. Van egy könyvem (Outlander), ami több mint 500 oldal, puhafedeles, és 2900 Ft-ért vettem. Azért nem mindegy…

1776-2307-thickbox

Han Solo részt vesz a Halálcsillag megsemmisítésében, de rövid időn belül elveszíti a lázadóktól kapott jutalmat. Rengeteg pénzzel tartozik Jabbának, és tudja, ha nem rendezi adósságát, akkor az életével fog fizetni. Kénytelen hát elvállalni a munkát, amit egy titokzatos idegen ajánl neki. A fizetség rendkívüli, viszont a feladat is az: a Fekete Nap bűnszervezet egyik szektorfőnökének a páncélszekrényét kell kifosztani.

Solo összeszed egy csapatot, köztük a nélkülözhetetlen Csubakkát, és a ravasz Landót. Társai egytől-egyig profik és ők az egyetlenek, akik elég őrültek ahhoz, hogy elvállaljanak egy ilyen feladatot. Vajon sikerrel járnak és megszerzik a minden elképzelést felülmúló jutalmat? Vagy az életükkel fizetnek vakmerőségükért?

A Gazfickók után pedig ha minden igaz, már az Annihilation jön Drew Karpyshyntől.

15 thoughts on “Előrendelhető a Gazfickók

  1. Tényleg drága, idén elvileg 10 könyv lesz, kb. mindegyik 350-500 oldal között, talán az egyik 500 fölött is. Most akkor 35000 Forint csak erre? Durva.

    Kicsit utánanéztem a regénynek. A Gazfickókhoz kapcsolódik a Heist [a Gazfickók két szereplőjéről (Tavia, Blink) szól] c. novella és az utána játszódó Winner Lose All c. novella, ezek után játszódik a regény.
    (Sorrend: Csillagok háborúja, Mos Eisley mesék, Heist, Winner Lose All, Gazfickók, Hűség)

    Ez a könyv megérdemelné, hogy a hátsó borítója is olyan legyen, mint az eredeti: http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120612162534/starwars/images/c/c5/ScoundrelsFullCover-FB.jpg

    A fülszöveg mehetne a hátsó borító belső oldalára, mint az Aquila Baljós árnyak regényénél, ahol elől Obi-Wan, hátul pedig Qui-gon feje látható.

    Zahn már nem egyszer bebizonyította nekem, hogy érti a szakmát, jó lesz.

    Kedvelés

  2. Azt honnan lehet tudni, hogy az Annihilation következik? Csak azért kérdem, mert annál fontos lenne nekem, hogy nyárra kézhez is kapjam így ez most nagyon felcsigázott.

    Kedvelés

  3. Nem teljesen idevágó dolog, de most érdemes rendelni a Szukitson, mert állandóan felugrik egy 500Ft-os kuponkód, amit ha érvényesítesz rendeléskor (és postapontra kéred) gyakorlatilag ingyen van a posta akkor is, ha 10000Ft alatt vagy 🙂
    A kuponkód egyébként 15PERC (gondolom mindenkinek ugyanezt dobja fel)

    Kedvelés

  4. Az új könyvek is EU, csak a kánon EU.

    Tényleg drága a könyv. Nagyon is . Az tudtam, hogy a jogdíj extrém magas. De kehet, hogy hozzájárul a dologhoz az, hogy csak itt kapható, ezért alacsonyabb lehet a példányszám is, valamint az is, hogy anyagilag bajban lehetnek.

    Kedvelés

  5. @Eszter: Én jobban szeretem a puhafedeleset, abból több is van, és valószínű, hogy a Szukits nem ugyanolyan méretlen adná ki keményfedelesben, mint puhában, és akkor már egy negyedik (vagy ötödik – a Jedi-növendék nincs meg, így a méreteit nem tudom) méretben sorakoznának a regények a polcomon (Vallhala, Lap-Ics Aquila kemény- és puhafedeles, Szukits).

    @Revan: Lehet, hogy hülyeséget írok, de ezt gondolom, nyugodtan javíts ki. Szóval, az EU régen a filmek világának kibővítése (expanded universe=(ki)bővített univerzum) volt a maga T, C, S, N szintjeivel, ami a G alatt volt, vagyis a filmek magasabb rendűek voltak a könyveknél. Viszont most 2014. április 25-től azt mondják, hogy minden kiadvány egyenrangú lesz, vagyis a Tarkin könyv, Rebels, TCW, stb új anyag ugyanolyan szinten van, mint a filmek, vagyis nincs különbség köztük. Sztem ebből az következik, hogy az EU kifejezés ugyanazt jelenti, mint korábban (ez azért is jó, mert tudjuk, hogy aki az EU-ról beszél, az a régi dolgokra gondol, vagyis simán EU-ra). Szóval, sztem most nincs EU, csak kánon. Csak egy példa, a jövőben írnak egy Gazfickók c. könyvet, ami totál másról szól, más az írója is, gagyi is, és pl. azt mondom, hogy ” a kedvenc EU könyvem a Gazfickók” – a fentiek tükrében itt a régit kell érteni, de azt is mondhatom, hogy ” a legbénább kánon könyv a Gazfickók” – a fentiek értelmében pedig az újat kell ezalatt érteni. Javíts ki, ha zagyvaságokat írtam volna. Eszter, bocs az offért.

    Kedvelés

    • Szerintem még semmi hivatalos helyen nem nevezeték az új könyveket, képregényeket EU-nak. Szerintem nem is fogják, max kitalálnak egy új terminust.

      Kedvelés

Hozzászólás