Boba Fett a Rogue One-ban?

aoiggctgz3ftw2jizpub

A múlt héten fejeződött be Nürnbergben a legújabb LEGO játékok bemutatása, ahol többek között az új Star Wars: Rogue One legókat is nyilvánosságra hozták.
Rendkívül érdekes, hogy a Star Wars játékok közt ott van a Slave-1 nevű hajó, amiről mindnyájan tudjuk, hogy Boba Fett járműve. Ez azt jelenti, hogy a fejvadász felbukkanhat az idén decemberben érkező első Star Wars spin-offban. Boba Fett visszatérését egyébként már régóta pletykálják, ugyanis George Lucas elárulta egy interjúban, hogy a fejvadász túlélte a Sarlacc vermet a VI. epizód elején. Így az is elképzelhető, hogy a róla szóló spin-off nem eredettörténet lesz, hanem a VI. rész után fog játszódni.
A Gareth Edwards rendezésében mozikba kerülő Rogue One-nak december 16. a bemutató dátuma. Főszerepben Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Donnie Yen, Forest Whitaker, Diego Luna és Riz Ahmed.

4 thoughts on “Boba Fett a Rogue One-ban?

  1. Remélem nem Boba Fettre alapozzák az egész sztorit, annyira azért nem izgalmas karakter. Főleg ha (természetesen) megöl egy halom jedit és sithet a mi bobánk…

    Kedvelés

  2. Azt valaki elmondja hogyan került vissza a kék fénykard? Elvileg az Luke kezével együtt zuhant a mélybe és ezért épített egy új zöldet…
    Vagy nem?

    Kedvelés

Hozzászólás