Az oldal szerkesztői

Eszter

Érdeklődési kör: olvasás, írás, honlapszerkesztés, Photoshop, alvás, és természetesen SW
Miért a Jedi Rend? 1999 óta vagyok SW rajongó, és mivel 2006 körül elkezdett jobban érdekelni a honlapszerkesztés is, összeegyeztettem a kettőt. Úgysincs rendszeresen frissülő magyar Star Wars oldal, szóval… Én vagyok a felelős a hírekért, a színészek, filmek, sorozatok adatlapjaiért és én rakom fel a multimédiába is a cuccokat. Karbantartom az oldalt, készítek grafikákat és bunkózok az értetlenkedőkkel (ez a kedvencem 😉 ).
Kedvenc SW film: A Birodalom visszavág
Kedvenc SW karakter: Obi-Wan Kenobi
Kedvenc SW színész: Ewan McGregor
Kedvenc SW színésznő: Natalie Portman
Kedvenc SW könyv: Lidérc Osztag

Kalevala

Érdeklődési kör: filmek nézése, filmek készítése, sorozatok, könyvek, szinkron, alvás
Miért a Jedi Rend? 1993-ban (3 évesen) láttam a Jurassic Parkot. Ez az élmény alapozta meg filmszeretetemet, és vezetett el 1997-be, mikor is megnézhettem végre a Csillagok háborúja klasszikus trilógiáját. Azonnal beleszerettem, és azóta számítom magamat rajongónak. Sokakkal ellentétben én nem tartom gyalázatnak az előzmény trilógiát sem, valószínűleg azért, mert azokat is még gyerekfejjel élhettem át először (9,12,15 évesen).
Szerelmeim még a Firefly, Buffy, Indiana Jones és A Setét Torony-széria.
2012-ben jelentkeztem Eszter felhívására, amiben VII. epizódos hírírókat keresett. Azóta én felelek a filmes hírekért, de szinte bármiről posztolok, ha éppen úgy hozza az élet. Amivel tudok, segítek Eszternek frissen tartani az oldalt, hogy a Jedi Rend lehessen a legjobb magyar SW oldal. A Facebookon is besegítek.
Kedvenc SW film: A Birodalom visszavág
Kedvenc SW karakterek: Han Solo, Ahsoka Tano, Thrawn
Kedvenc SW színészek: Harrison Ford, Sam Witwer, Mads Mikkelsen
Kedvenc SW színésznők: Natalie Portman, Ashley Eckstein
Kedvenc SW könyv: Az éden pokla