Battlefront 3 bejelentés decemberben?

Újabb képek kerültek elő a Battlefront 3-ból, és habár ez elsőre nem tűnik nagy dolognak, mégis az, hiszen a VGA díjátadón egy új Star Wars-játékot fognak bemutatni.
A Free Radical Design bezárása után a volt munkatársak révén rengeteg kép, sőt pár videó is előkerült a Battlefront 3-ból, melyekből kiderült, hogy az FRD egy összefüggő csatateret álmodott meg, vagyis a földi és világűrbeli hadszínterek között átvezető videók és töltőképernyők nélkül közlekedhettünk volna, valamint a fejlesztők eljátszottak azzal a gondolattal, hogy mi lett volna, ha Obi-Wan átáll a sötét oldalra. A projekt azonban a cég megszűnésével (illetve Crytek általi felvásárlásával — ]{redenc) parkolópályára állt, és nagyon is kétségessé vált az, hogy elkészül-e egyáltalán, ám ma, az egyik volt munkatársnak köszönhetően újabb képek kerületek elő, és ez bizony reményt ad arra, hogy talán mégis elkészül a játék, plusz az is bizakodásra ad okot, hogy a december 12-i Video Game Awards díjátadón többek között egy új Star Wars-játékot is lelepleznek — talán pont ezt.

[PC GURU]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$