SW:ToR – Jedi Consular és Sith Inquisitor

A BioWare hozzáértő kezei által formált The Old Republic szépen lassan elkészül, és ahogy közeledünk a megjelenéshez, napvilágra kerül minden fontos információ — most például megtudtuk az utolsó két kaszt kilétét.
A PC Gamer című német játékos magazinban a Darth Hater rajongói oldal egyik olvasója fedezte fel a két kasztot, a wheel-of-games fórum Sunyata nevű tagja pedig volt olyan kedves, és lefordította a cikket.

A szöveg szerint a jó oldalt képviselő jedi consularok habár értenek a fénykardokhoz, nem a csaták első vonalaiban harcolnak, inkább távolabbról szeretik kiiktatni az ellenfeleiket. Képességeik közé tartozik a lökés, az emelés, az altatás és a hárítás. A kaszt nagy ellenfelei a sith inquisitorok, akik több tekintetben hasonlóságot mutatnak a consularokkal, de persze jóval brutálisabbak. Képesek villámokat szórni, forgószelet létrehozni, emellett nagyon jól bánnak a fénykarddal, és még a sötét meditáció mesterségét is elsajátították.

A játék hivatalos fórumán már megnyíltak a kasztokkal kapcsolatos témák (Consular, Inquisitor), de a hivatalos bejelentésre még várni kell.

[PC GURU]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$