Karen Miller: Külső Űr

Ebben a hónapban engem ért a megtiszteltetés, hogy egy SW könyvet ajánljak az oldal Kedves Látogatóinak. Na jó, valójában Gyoka átadta a lehetőséget, ha meg nem adta volna át, nekem az se akadály. :D Az én ajánlóm egy kicsit más, mint az övé, azért remélem, tetszeni fog nektek, és rávesz titeket arra, hogy a kezetekbe vegyétek Karen Miller Külső Űr című művét. A regény már csak azért is szívügyem, mert Obi-Wan Kenobi a főszereplő, szóval valószínűleg elfogult is vagyok az ajánlóban, de hát ez van. :)

Más: nem tudta elkerülni a figyelmemet, hogy mindenki csak a Grievous Intrigue-ra szavaz. Arra jelenleg 11-gyel (mire ezt megírtam, már 12-vel) több szavazat érkezett, mint a The Deserterre. Senki nem nézte meg a The Desertert? Vagy senkinek nem tűnt fel, hogy két rész volt múlt hétvégén? Ha ez utóbbi, akkor most mondom, hogy két rész volt. Ha az előbbi, akkor nézzétek meg, mert nagyon jó kis rész volt.

6 hozzászólás a(z) “Karen Miller: Külső Űr” bejegyzéshez

  1. A bookline megbízható. Eddig mindig minden időben megérkezett, sérülések nélkül. És egész jó akcióik szoktak lenni. Persze pontos címet kell megadni, érdemes vkinek otthon lenni, amikor várható a szállítás. Ide hozzánk mindig 12:00 körül szokott megérkezni a futár.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$