Nézhető magyar felirattal a Grievous Intrigue

Tegnap óta kínlódok, hogy megoldjam a videós problémákat (az, hogy tegnap volt egy ócska vizsgám, és az, hogy holnap is lesz egy, egyáltalán nem könnyíti meg a dolgomat). A videós oldalt be fogom szüntetni hétvégén, mert már nekem is nagyon elegem van belőle, hogy nem úgy szuperál, ahogy azt elvárnánk tőle. Találtam egy másik megoldást. Ugyan ketté kell szednem a részeket, de legalább meg lehet őket nézni, eddig még csak a Grievous Intrigue-t töltöttem fel, ma estére valószínűleg meglesz a The Deserter is, holnap pedig feltöltöm a többi részt, és mindenki boldog lehet és nézheti, akár teljes képernyőn is (megjegyzem: még mindig sokkal logikusabbnak tartom letölteni az egyes részeket, de valószínűleg ez nem mindenkinél megoldható, szóval nem állok senki útjába sem). A feliratos videóért ezer hála és köszönet illeti Kither Deckelt (ha szeretitek az Avatart, látogassatok el az általa menedzselt avataros fórumra is :) ), aki remek munkát végez, és nem sajnálja az időt arra, hogy az angolul nem tudó rajongótársai is élvezhessék az újabb és újabb részeket.

A Grievous Intrigue ide kattintva tekinthető meg. Majd a többi rész is innen lesz elérhető, valószínűleg 10 részenként új lejátszólistákat fogok készíteni. Vagy legyen 5? Írjátok meg, hogy mit gondoltok a dologról. A lejátszólistákat bárki beillesztheti a saját oldalára, ha kedves vagy, és szeretsz minket, valahogy említsd meg, hogy mi kínlódtunk a feltöltéssel, és a fordítóról se feledkezzetek meg. :) Jó szórakozást a részhez!

5 hozzászólás a(z) “Nézhető magyar felirattal a Grievous Intrigue” bejegyzéshez

  1. Nem is gondoltam rá, h egy évad 22 rész :D Szóval köszi az ötletet, ez a 11-es elosztás jobb lesz, mert azért könnyebb 11-ből kiválasztani, ami kell, mint 22-ből.

    Persze, nyugodtan kirakhatod a videókat :) Örülök, hogy valaki használja és élvezi. Sokkal jobb, mint a fikázásokat olvasni. ;)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$