Lightsaber Lost

El sem hiszem, hogy végre új részt láthattunk. A Lightsaber Lostban ugyan szinkronizált James Arnold Taylor, de Obi-Wan már megint nem szerepelt, ez olyan szomorúsággal tölt el. 😦 DE! Jövő héten jön a The Mandalore Plot, és egy jó darabig nem kell mellőzni Obit.

A mai részre visszatérve. Visszatérünk a coruscanti alvilágba, amiről már az Ep2-ben is megtudtunk egy-két dolgot. Anakin megtanulta az akkori leckét – “Ez a fénykard az életed!” – és megpróbálja átadni ezt a tudást a saját tanítványának is. Több-kevesebb sikerrel. 🙂 Rengeteg új szereplőt ismerhetünk meg, egyik rondább, mint a másik. 😉 Az epizód adatlapja is elkészült, akárcsak a szavazás, amit már biztos mindenki észre is vett. Az adatlapon a szokásos dolgok szerepelnek: érdekességek, galéria és kvíz. Az eredményeket ennek a bejegyzésnek a kommentjeihez várjuk, vagy lehet nekünk írni twitteren is. Az epizódot pedig bátran beszéljétek ki a fórumon. 🙂

A második évados lejátszólistánkon már megtalálható a Grievous Intrigue és a The Deserter mellett a Brain Invaders magyar feliratos változata is. 🙂 Jó szórakozást hozzájuk!

4 thoughts on “Lightsaber Lost

 1. Ez a rész tetszett, mert más volt a helyszín a megszokottnál. (Űr, hajó, vagy valami külső bolygó)
  Amúgy továbbra is hiányolok egy erős sötét jedit, aki fel fel tűnik az évadban.
  Illetve amit még furcsálok, hogy újra mindenki “egy-kardos-jedi”, olyat is régen láttam már, hogy kettő kardos, a dupla pengésről már ne is beszéljünk, ahhoz képest, hogy a 2. filmben sokat lehetett látni, most hanyagolják.

  Erről nem tudsz valami infot, lesz ilyen?

  Előre is köszi. 🙂

  Kedvelés

 2. Lucas szerint nincsenek Sötét Jedik (csak Jedik, Sith-ek és rendjüket elhagyó Jedik), viszont az EU (könyvek, játékok, stb.) előszeretettel használják.
  Két kardos ellenfélnek ott van Ventress, akinek természetesen olyan spéci kardja van, hogy lehet belőle dupla pengéjű is. Az igaz, hogy ebben az évadban még nem szerepelt, de egy idő után az is unalmas lenne. Amúgy sincs túl sok (fénykardos) ellenfele a Jediknek.
  Bár hamarosan feltűnnek a mandaloriaiak, akikhez nagy reményeket fűzök.

  ——————————–
  Nincs reklámozás, sorry. A megfelelő helyre írd be az url-t, ha valakit érdekel, úgyis rákattint. – Lara

  Kedvelés

 3. Nem hiszem, hogy bármilyen sötét jedi felbukkanna a TCW folyamán. A második filmben hol volt dupla pengéjű fénykard? Meg két fénykardos jedi? Nekem valahogy nem rémlenek. A Jedik egy fénykardot készítenek maguknak és ennyi.

  Az infós kérdés melyikre vonatkozik? A fénykardokra vagy a sötét jedikre? Ha az utóbbira, akkor annyit tudok mondani, hogy mandik jönnek a következő pár részben. Remélem, tudtam segíteni.

  Kedvelés

 4. Igaz, hülyén fogalmaztam meg, bocs, a lényeg, hogy kardos ellenfélre gondoltam.
  A kettő kardos jedik meg az arénában voltak láthatóak. Legalább is én tisztán látom. 🙂
  Nem tudom youtubet lehet-e linkeni, de ezen a videon is látszik 0:30 és 0:35 között a háttérben egy 2kardos jedi, padme válla felett. És utána rögtön még egy.

  Amúgy, azt nem tudtam, hogy ennyire ritkák a 2 kardosok, mert anno játszottam a jedi knighttal és ott gond nélkül lehetett specializálódni 2 kardra vagy dupla pengére. Azt hittem gyakoribbak.

  Köszi a válaszokat. 🙂

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s