Új előzetes a TFU 2-höz és a TOR-hoz

Vegyük először a The Force Uunleashed trailert. Szerintem nagyon szépen meg van csinálva, sajnálom, hogy a TCW nem így lett elkészítve. Tényleg nagyon bejön. Az előzetesben egyébként Starkiller lekaszabol egy rakat rohamosztagost és még pár ellenséget, de ez legyen meglepetés. Tényleg elég megállíthatatlannak tűnik… :)

Érkezett egy új előzetes a The Old Republichoz is, itt nem egy szereplő ritkítja a többiek sorait, hanem rengeteg Sith nyomul előre. Ritkán látni ilyet, persze egy régebbi TOR trailerben már láttunk sok-sok Sith-et. Persze azért a Jedikről sem szabad megfeledkezni. ;) Érdemes megnézni ezt az előzetest is.

5 hozzászólás a(z) “Új előzetes a TFU 2-höz és a TOR-hoz” bejegyzéshez

 1. Hali!
  A TFU2 első trailerében hallható volt joda hangja, vajon azt jelenti, hogy őt is beleveszik a történetbe? Nem nagyon kéne sz@rozni az eredeti sztorival. Amúgy ennek ellenére amit mutattak belőle nem tűnik rossznak. Az old republic trailere is igen jó, a clone warst is jobban szeretném, ha ilyen lenne. Ja még 1 dolog ami fura nekem: Cristophsis bolygó(a filmben a s01 és s02ben is találkozunk vele) mindig vissza kell foglalni, vagy az 1 csata amit össze-vissza adogatnak le…
  na mind1, szép napot!

   
 2. A TCW részei nem kronológiai sorrendben követik egymást. A Cat and Mouse a Hidden Enemy előtt játszódik, és a HE után jön a mozifilm. :)

  Sajnos a játékos kérdésben nem tudok segíteni, mert nem vágom annyira a témát. De hátha akad itt valaki, aki tud segíteni benne. :)

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$