Októberi képregény

Enyhe egy hónapos csúszással ugyan, de végre valahára megjelent az októberi, azaz a 80. szám. Megint két történetet olvashatunk benne, ahogy azt már megszokhattuk. A Régi Köztársaság lovagjai folytatódik a 33. résszel (A szövetség sötét szíve: Lehull a lepel!), a Hagyaték pedig a 36. résszel (Szövetség veszélyben!). Jó szórakozást hozzájuk! Kinek hogy tetszettek az új történetek? Vélemények jöhetnek a kommentekhez. :)

7 hozzászólás a(z) “Októberi képregény” bejegyzéshez

 1. Szerintem a “decemberi” számban már csak a maradék 2 KotOR lesz. Befejezi Zayne menekülését, és ha Hagyatékot tennének bele, azzal egy 4 részes Tatooine-t kezdenének el.

   
 2. A KOTOR nekem is jobban tetszett most, a rajzolás is nagyon bejött, az ilyeneket szeretem. :) Legacyból hiányoltam Cade-et. :( Mondjuk kárpótlásnak ott volt Fel császár. ^^ Olyan öt mondat erejéig. :D

   
 3. Az Igazságtétel második része nyert nálam, jobb lett, mint a Renegát.
  Haazen története nagyon érdekes. Alig várom már a folytatást.
  A Hagyatékkal az a baj, hogy most inkább a mellékszálakta adják. Lehet, hogy a fő történeti szálakkal meg nem fognak törődni.
  Egy olyan pletykát hallottam, mely szerint jövőre a Shadows of the Empire jönne folytatásokban.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$