Időutazás 1978: Mark arra törekszik, hogy szórakoztasson

Az alábbi cikk 1978 szeptemberében jelent meg a Tiger Beat című magazinban. Ez a magazin a 9-18 éves lányokat célozza meg elsősorban, olyasmi jellegű, mint nálunk a Bravo például (nem tudom, lehet hogy már megszűnt nálunk… fogalmam sincs, nem ebbe a korosztályba tartozom), tehát tele van pletykákkal, tinisztárokkal, filmekkel, zenével és divattal.

Mark szeret a tengerparton élni, ahol egyedül lehet, és hosszú sétákra indulhat. De nagyra értékeli a rajongók támogatását és szeretetét és élvezi, amikor találkozik velük!

Az édes és tehetséges Mark Hamill mindig a legjobbat próbálja kihozni magából, és minden, amit cserébe kér, egy kis elismerés.

Mark egy remek fickó. Akármikor munkát kap (nem csak mint színész, lehet szó akármiről), azt a legjobb tudása szerint el is végzi. Nagyon szorgalmas és ambiciózus. Nagyon szereti a munkáját és büszke arra, amit eddig elért. Úgy érzi, hogy ha olyan jól végzi valaki a munkáját, ahogy csak lehetséges, akkor az a végén kifizetődik – és csak ennyi, amit Mark is tesz.

Keményen fejleszti színészi képességeit és mindig próbál örömet szerezni az embereknek. Korábban azt mondta, hogy gyötri a próbálkozás, hogy örömet szerezzen másoknak, de aztán megtanult egy régi mondást: “Néha örömet szerezhetsz mindenkinek és néhány embernek mindig, de nem szerezhetsz örömet mindig mindenkinek.”

Mark éppen a Tiger Beat magazint olvassa

Mark felismerte azt, hogy nem érdemes olyanok miatt gyötrődni, akik nem szeretik az embert. Úgyse tudsz ez ellen mit tenni. Nem tudod mindenki igényeit kielégíteni, mint színész, aki annyira ki van téve a nyilvánosságnak, mint Mark. Ha egy borzasztóan népszerű és sikeres filmben vagy tévésorozatban szerepelsz, mindig lesz néhány olyan ember, aki valamiért nem fog szeretni. “De”, mondja Mark, “ezt nem kell magadra venned. Én ezt tettem, de már rájöttem, hogy nem kellett volna. Most már sokkal tapasztaltabb vagyok, már megértem ezt.”

Mark igyekszik örömet szerezni a rajongóinak és olyan dolgokat tesz értük, amiket valójában látni akarnak. Nagyon kedves a sok rajongó támogatása, és egy színész számára mindig nagyon sokat jelent, ha az emberek szeretik! Tehát, még ma írj Marknak, hogy elmondhasd neki, hogy érzel!

Hajrá fangirlök! ;)

3 hozzászólás a(z) “Időutazás 1978: Mark arra törekszik, hogy szórakoztasson” bejegyzéshez

  1. Jaja, nézz utána!
    Írok neki,és a következő lovasbemutatónkra úgyis SW bemutatót tervezünk, úgyhogy majd meghívom, és írok neki, hogy hívja az SW stábból, akit tud.
    (Jó ez csak vicc volt, bár téll jó lenne, ha eljönne a stáb! :D)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$