Pár szó Carrie Fisherrel

Most nem időutazunk, ez egy igencsak új interjú Carrie Fisherrel, és nem olyan témát dolgoz fel, mint az előző Markos. ;) Tényleg ajánlom elolvasni, érdekes dolgokról van benne szó, de csak 12 éven felülieknek! (Ezt most tényleg komolyan mondom.)

Nem számít, mennyi idős vagy, biztos hallottál már Carrie Fisherről. Először is ő Debbie Reynolds és Eddie Fisher lánya. Másodszor pedig ő volt Leia hercegnő a klasszikus Star Wars trilógiában. Később a függőséggel vívott csatái, a Paul Simonnal kötött házassága, egy homoszexuálissal folytatott viszonya és a mániás depressziója miatt foglalkozott vele sokat a sajtó.

Fisher mindig is humorral közelítette meg konvencióktól mentes életét. Ha lemaradtál a bulvárlapokról, akkor ő meghív, hogy nevess vele a Wishful Drinking című könyvén, mely egy önéletrajzi egyszemélyes női komédia.

Kívántad valaha is, hogy anonim legyél?

A fejemben anonim vagyok! Csak bámulok ki a fejemből és azon jár az agyam, hogy “Mi a fene folyik itt?”. Úgy érzem, mintha egy másik bolygóról jöttem volna, hogy megfigyeljem, mit csinálnak az emberek.

Akkor neked imádnod kell New Yorkot…

Szeretnék ott élni. De Paul [Simon] belevette New Yorkot a válási egyezségbe. Ó, Istenem, az élet az utcán! A zaj! A látvány! Így érzek mindig. New York egy kétpólusú város. Sokkterápiára van szüksége.

Mik az elektrokonvulzív kezelés hullámvölgyei?

Valójában ezek a hullámvölgyek juttatják az embert a kezelésre. De ez olyan, mintha minden, ami benned van, be lenne ragadva vagy van egy konkrét fal. A kezelés egycsapásra szétrobbantja. Mint egy villámcsapás. Csak kezdetben ilyen, aztán egy hónap múlva el is múlik.

Ez kiborított téged?

Mi a fene történik ekkor? Ha olyan depressziós vagy, hogy elmész erre a kezelésre, tényleg emlékezni akarsz rá? Nem az az ember voltam, mint aki most vagyok. Valójában még mindig nem vagyok “egyben”. Régi darabkákból építem fel magam.

Miközben régi darabkákról beszélsz, gyakran viccelődsz azzal, hogy úgy kaptad meg a Star Warsban Leia hercegnő szerepét, hogy egy nerddel aludtál és reméled, hogy ez George Lucas volt. Ez nem igaz, ugye?

Együtt aludtam egy nerddel. De nem hiszem, hogy valaha is elárultam volna ezzel kapcsolatban bármit, kivéve a szexet. Valószínűleg jó volt. Meglepetést okoznának neked az okostojások.

Sok ilyen típusú férfival volt dolgod?

Egy esetre emlékszem, és a férfi nagyon jól csókolt.

Jobban, mint egy meleg?

Ó, igen. Sokkal lelkesebben. Több az élvezet.

A Wishful Drinking bemutatóin jelentek meg őrült rajongók?

Amikor Ausztráliában voltunk, odajött a színházba egy srác és azt mondták neki: “Nem tud aláírást adni, folytatnia kell a show-t.”. Erre ő: “Rendben. Képes lennél kiküldeni Mark Hamillt?”. Mintha mindig mindenhova együtt utaznánk.

Olyan vagy, mint egy nyitott könyv. Van bármi, amit szégyellsz?

A túlsúly.

Tényleg? De hát a színpadon olyan nyíltan viccelődsz ezzel kapcsolatban!

Tehát nem hiszed, hogy érzem ennek a hatását, pedig érzem.

De Carrie, ez az újra felépített verziója a régi énednek.

Ez igaz. Csak az építőelemek most nagyobbak, mint régen.

2 hozzászólás a(z) “Pár szó Carrie Fisherrel” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$