TCW – A következő részek tartalmából

A héten véget ér az Éjnővér-trilógia, amit egy újabb izgalmasnak ígérkező szál fog folytatni. És akkor a következő három rész címe: Overlords, Altar of Mortis, Ghosts of Mortis. A továbbiakban eléggé spoileresen folytatom, úgyhogy aki kíváncsi rá, kattintson a továbbra. :) Annyit azonban a többieknek is elárulhatok, hogy lesz egy kis szünet az Overlords és az Altar of Mortis között.

Overlords: Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi és Ahsoka Tano a rejtélyes Mortis bolygó felé közelednek. Hogy Anakin többet megtudjon a végzetéről a hatalmas Erő-használő családtól – az Apától, a Fiútól és a Lánytól -, élete egyik legnehezebb kihívásával kell szembenéznie. Meg tudja teremteni az egyensúlyt az Erőben? (2011. január 28.)

Altar of Mortis: A Jedik megpróbálnak elmenekülni a Mortisról, Ahsokát foglyul ejtik, hogy így térítsék át Anakint a sötét oldalra. Míg Anakin a sötét erők ellen küzd, az Apa megpróbálja megakadályozni a konfrontációt gyermekei között, mely ha bekövetkezik, végleg tönkretenné az Erő egyensúlyát. (2011. február 11.)

Ghosts of Mortis: Anakin Skywalkernek választania kell az Erő sötét és világos oldala között, miután bepillantást nyer nyugtalanító jövőjébe. Eközben Obi-Wan és Ahsoka felkészülnek a döntő összecsapásra, hogy végre elhagyhassák a rejtélyes Mortis bolygót. Sikerül elhagyniuk valaha is a planétát? (2011. február 18.)

9 hozzászólás a(z) “TCW – A következő részek tartalmából” bejegyzéshez

 1. Igen, angolul, már olvastam ezt.
  Jó kis fantasy-s részeknek ígérkeznek.
  Két dolog azért kiderült:
  1: páran reménykedtek, hogy az Overlords a Dathomir story része, még; akkor ez most törölve.
  2: az a 2011-re szóló alőzetes javarészt ezekből a részekből lett összevágva, úgyhogy az évadzárót még homály fedi, pedig az valami nagyobb dobás szokott lenni.
  Tehát, ha a Dathomir trilógia, meg a Mortis trilógia az évad közepe, milyen lesz a vége?
  Ez azért bíztató! Remélem a politikai részeket letudtuk egy ideig.

   
 2. A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  Mi az, hogy bepillantást nyer a jövőjébe? Meg tudja, hogy ő lesz Darth Vader, és épp a Mustafaron fojtogatja Obi-Want? xĐ Meg nem igazán értem most ezt, hogy hatalmas Erő-használók, és viszály van közöttük. És ez a bolygó nagyrészt felfedezetlen (mert olvastam olyat is, hogy az), és Ahsokáék készülnek a döntő csapásra? :Đ Ez vajon mi lehet? :P

  Nem lehet igaz!!!! Hogy lehet ennyit várattatni?! Egy hónap szünet után megkaptuk a Dathomir-trilógiát, de hogyhogy egy hónap alatt fog lemenni ez a trilógia???? >:( Ezért dühös vagyok rájuk…

   
 3. A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  Nem tudni, hogy mit jelent a jövős dolog, ennyit írnak róla az Insiderben… Majd a részből kiderül. Miért ne viszálykodhatnának az Erő-használók? Hárman vannak egy bolygón, ki mással viszálykodnának, ha nem egymással? A döntő összecsapás meg az utolsó csata, h el tudjanak jönni erről a vendégmarasztaló kedves helyről, gondolom.

  Ha nem lenne szünet, nem húzná ki a sorozat április végéig. Általában addig szokott tartani.

   
 4. “Anakin Skywalkernek választania kell az Erő sötét és világos oldala között, miután bepillantást nyer nyugtalanító jövőjébe. ”
  Ezt a dolgot minek kell bolygatni? Nem elég, hogy majd Palpi összehozza? Akkor folytassák úgy hogy nem lesz Vader…

   
 5. A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  Nem lehet, hogy amikor szembesül a jövőjével, akkor az a párbaj lesz Ahsokával, mint Luke a Dagobán Vaderrel? Csak ez nem történik meg. Esetleg míg elrabolják Ahsokát, addig “megfertőzik”, vagyis ideiglenesen áttérítik. És akkor talán pár mp-ig valóra válik Anakin látomása. Hm?
   
 6. A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  Szerintem az egyik megszállja Ashoka-t, így értelmeztem az utolsó trailer után. Majd meglátjuk. A jövőbelátás, hát jó kérdés mennyire előre fog látni, a Sithek bosszújában is max pár nappal előrébb látott, szerintem itt sem lesz másképp, így nem látja mi lesz jóval később. De ez is majd kiderül.

  Azért tényleg baj, hogy sok időt kell várni a részekre, legalább több részesre vihették volna az évadok részenkénti számát pl. 30-ra.

   
 7. Nagyon reménykedtem h ezekben a részekben fog meghalni ashoka. De ki kell h ábránduljak mivel a 2011-es elözetesben az ezutáni részekből is voltak pillanatok: pl feluciás kalandok meg az a félszemü csoka a jedi tanácsbol, fives és echo, meg a trandoshai fejvadászok. És egyértelmü h a feluciás csihi-puhi ezek után lesz, és abban sajnos ashoka részt vesz, amint a videoben is látszódott… Ugyh a locsi-fecsi padawan még rontani fogja a levegőt, majdnem biztos vagyok benne h a negyedik évadban is… Am gyanítom h a Fiú fogja képviselni a sötét oldalt a Lány pedig a világosat, az Apa pedig vmi független álláspontot fog képviselni. És valószínűleg a Fiú fogja megszállni Ashokát is…

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$