Qui-Gon a TCW-ben

A TCW-n belül újnak számító Jedi fog feltűnni a január 28-ai és február 11-ei részben (azaz a Mortis-trilógiában), ő pedig nem más, mint Obi-Wan néhai mestere, Qui-Gon Jinn! És hogy még fokozzuk a dolgot, nem más lesz az eredeti hangja, mint Liam Neeson, aki a Baljós árnyakban játszotta el a karaktert! Már van is egy képünk Qui-Gonról, aki Obi-Wannak fog megjelenni, mint látomás. És az EW-nek köszönhetően videónk is van, melyet ide kattintva tudtok megtekinteni. 🙂 Mit szóltok Qui-Gon feltűnéséhez?

16 thoughts on “Qui-Gon a TCW-ben

 1. Ma – nem fogjátok elhinni – arról beszélgettünk a suliban, hogy milyen jó lenne Qui-Gon a TCW-be! Erre tessék, ma este itt a hír! XD 😀 Basszus! Én se akarom elhinni!
  És én személy szerint örülök neki, mert Obi mellett Qui-Gon a nagy kedvencem! 😀

  Kedvelés

 2. Én is örülök, hogy jön Qui-Gon, csak kicsit fura Obi Ep3-as reakciója után… Amikor ugye Yoda mondja neki, hogy visszatért a mestered, stb, stb… Pedig már itt is itt van. Na mindegy, talán kimagyarázzak valahogy.

  Kedvelés

 3. Nos nem rossz őt viszont látni, de tényleg megint ügyesnek kell lenniük az alkotóknak, hogy ez stimmeljen.
  Ennek tényleg valami látomásnak, vagy inkább káprázatnak kell lennie, mint a valódi Qui-Gon-szellem-nek, mert az ep. 3 beli dolgokra, melyet Eszter leírt, valóban nagyon rossz hatással lehet.

  Tartok tőle, hogy keszdik túlkavarni:
  A zabrak fajnak is belemagyarázták szülőbolygónak a Dathomir-t, olyannyira, hogy az adatbankban a .com-on már Maul-hoz is odatették a napokban Iridonia mellé, pedig ez tuti nem így volt hosszú évek óta.
  Most meg ez.
  Ha néha olyan hangulatban kap el, akkor bizony az a véleményem, hogy :
  böki a csőröm az ilyesmi.
  Nem kellett volna a kabin-nézetes hiperűrugrás sem,
  Egy zabrakért messzebb is mehettek volna az éjnőverek a bolygójuk túlsó oldalánál,
  és Qui-Gon dolgait is lehetne nyugvóban hagyni. (bár ez még nem biztos, hogy sutaság lesz)
  [shush]
  Ha a Mortis-iak tényleg ekkora Erő-varázslók, hogy Ahsoka-t begonoszítják, Ankinnak előre vetítenek(amúgy ezzel is nagyon csínján bánnék), akkor Obi-wannak is kell kapnia valami meredek dolgot manipulálásként.
  [/shush]

  Kedvelés

 4. Aaaaazta…. :Đ Egyébként videót találtok a (lehet, hogy reklámnak minősül) clonewars.try.hu oldalon 😉
  Ez az a hely, ahol Obi-Wan azt a kardot tartja… Wooooooow!!! Kicsit igaza van Csolinak, mert kicsit túl messzire mennek. Most az epI-es karaktereket használják fel, mi jön még? Jango Fett visszatér?

  Kedvelés

 5. Jajj, bocsánat! Először azt hittem a link alatt csak szöveg van! Ezer bocsánat!
  [shush]Amúgy észrevettétek, hogy kb a 7. mp-ben látszódik Ahsoka? 😛 Ott gubbaszt/ájultan fekszik.[/shush]

  Kedvelés

 6. csoli1138: A zabrakok szülőhelye továbbra is Iridonia, de mivel vannak kolóniák (ahogy az ep. guide-ból is kiderül) lehetnek más bolygókon is klánok. Maul klánja is ide tartozik.

  Kedvelés

 7. Qui-Gon felbukkanása nem rossz ötlet. Liam Neeson hangjával egyenesen fenomenális.. De nem hiszem h erőlátomásrol lenne szo. Ennyire sajnos nem körültekintöek a készitök.. =/

  Kedvelés

 8. A harmadik évad eddig is sok érdekes jedit sorakoztatott fel de most aztán Qui-Gon megjelenésével már főleg kielgítik a sorozatról várt igényeimet. 🙂

  Kedvelés

 9. Razool: régen nem volt benne Dathomir Maul múltjában. Utólagos belemagyarázás ez, hogy Maul kolóniája Dathomir-i.

  matya: elég baj, ha a mindenkinek rögtön beugrik, hogy ezzel az ep 3 miatt biz vigyázni kell! És ennek ellenére maguk a készítők a Lucasfilmnél nem elég körültekintőek?
  -Hát ne adja az ég! Ventress múltjával elég ügyesek voltak, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Remélem itt is profik lesznek/voltak.

  Kedvelés

 10. Ez az. 🙂 A kedvenc jedim megjelenik 😀 Ez kihagyhatatlan még ha szellemként is vagy esetleg vissza emlékezésként is. Szellemként úgy értem hogy erő szellem. 🙂

  Kedvelés

 11. ARGU: SZerintem ez lesz az utolsó évad, mivel a klónháborúk három évig tartottak, és egy évad, egy év. És azért tartott három évig, (szerintem) mert a második és a harmadik rész közt három év telt el. (2002-2005)

  Kedvelés

 12. Egy évad nem egy év történéseit öleli fel. Úgyhogy ez alapján nem lehet megmondani, hogy ez az utolsó évad. Az Ep2 és Ep3 között meg azért telt el három év, mert annyi idő alatt készültek el vele. Az Ep1 1999-ben lett bemutatva, akkor ennyi erővel 3 év telt el a két rész között? 😛 Jól tudjuk, hogy nem…

  Kedvelés

 13. Úgy tudom, hogy kb 100 részt terveztek eredetileg, és az nagyjából 5 évad.
  A mozifilmet nem számítva a 314 volt az 58. rész, úgyhogy lesz itt még rész bőven.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s