A Birodalom örökösei – Jegyzet #1

Többször is szóba került már, hogy megjelenésének 20. évfordulója alkalmából díszkiadásban jelenik meg idén nyáron (június 21.) Timothy Zahn A Birodalom örökösei című regénye. Az új borítón és az új Thrawn történeten kívül azonban különböző jegyzetek is olvashatóak lesznek ebben a különleges kiadásban. Hogy még inkább felkeltsék a rajongók érdeklődését, a jegyzetekből néhányat megosztanak velünk és már itt is van az első:

“A klasszikus trilógia minden egyes részének nyitójelenetében láthatunk csillagrombolót. A Lázadás idején játszódó könyveim szintén így nyitnak.” – Timothy Zahn

2 hozzászólás a(z) “A Birodalom örökösei – Jegyzet #1” bejegyzéshez

  1. Ez a jegyzet nekem felesleges, mivel már régen észrevettem (:Đ), hogy tényleg így van. Furcsállottam mindig is, de végül észrevettem, hogy jó xĐ Viszont mégsem volt felesleges, mivel azt nem vettem észre, hogy a klasszikus trilógia minden egyes nyitójelenetében található, viszont, most, hogy így belegondolok, tényleg ;)

     
  2. Igen, ez nekem is feltűnt, hogy mindig egy csillagrombolóval kezdik, általában a Chimaerával, de a Túlélők keresésében a Errant Venture-rel. Nem baj, ettől is Zahnos lesz a könyv :)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$