Könyvajánló – A pusztítás útja

Annak idején (de régen volt :P ) még én is írtam egy rövidke összefoglalót a könyvről és a vele kapcsolatos élményeimről, most pedig egyik kedves látogatónk, Nagy Sanyi írt egy ajánlót A pusztítás útjáról. Ide kattintva elolvashatjátok az ő véleményét, egy kicsit le kell görgetni, ha az enyémet nem szeretnétek még egyszer átnyálazni. ;)

Egyébként bárkitől szívesen fogadunk könyvajánlót, természetesen az a legjobb, ha ezek az ajánlók Star Wars könyvekről szólnak, teljesen mindegy, hogy új vagy régi. Ide kattintva elolvashatjátok az általunk írt ajánlókat, jó lenne kicsit bővíteni ezt a listát. :) Az ajánlókat a jedi.rend@gmail.com címre küldhetitek. Ha pedig nem szeretnétek ilyen hosszan értekezni egy-egy műről, akkor várjuk a véleményeket a hozzászólásoknál.

Egy hozzászólás a(z) “Könyvajánló – A pusztítás útja” bejegyzéshez

  1. Jók az ismertetők A pusztítás útjáról.
    A folytatás szerintem még jobb is lesz.
    Állítólag ellátogatunk Coruscantra és tanúi leszünk a ruusaani reformációnak, melynek útján kialakul a filmekből ismert Jedi Rend és a Köztársaság.
    Előkerül egy rejtélyes hatalommal bíró páncél, és egy Jedi, aki nem hiszi el, hogy a Sith-ek mind halottak…

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$