TOR előzetes – Fate of the Galaxy

Elég régen volt már szó a The Old Republic játékról, hát most itt van egy szép kis előzetes, nehogy teljesen megfeledkezzünk róla. ;)

A feszültség a Köztársaság és a Birodalom között egyre csak nő. A Coruscanti Egyezmény által létrejött fegyverszünet hamar felbomlott és ismét háború dúl mindenhol. A sötét és a világos oldal új generációi néznek szembe a kaotikus idők nehézségeivel és harcolnak a galaxis sorsáért.

6 hozzászólás a(z) “TOR előzetes – Fate of the Galaxy” bejegyzéshez

  1. Egyértelműen fizetős lesz.Az nem teljesen biztos még hogy milyen módszerrel lehet majd fizetni.Mellesleg nekem az elejétől kezdve nem jön be ez a játék.Számomra a képekből,videókból egyáltalán nem hozza a régi kotor-sw hangulatot.Képi Stílusában inkább mint valami warcraft-jrpg keverék,ha nem lenne ott egy wookie, meg egy-az egyben a filmekből vett szenátus-lépegetők, rohamosztagosok ,sithek jedik-azaz ezeknek a staw wars stílustalanított formája,nem tudnám hogy köze van az sw univerzumhoz.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$