The Clone Wars 3. évad holnaptól

…a Cartoon Network műsorán magyar szinkronnal! :) Na persze ezzel senkinek se mondok újat, de gondoltam ma írok róla egy emlékeztetőt, hogy azok a szerencsések, akiknél van CN, nehogy elfeledkezzenek a műsorról. Amint elérhető lesz neten, én is megnézem, és elkezdhetjük írni a szinkronhangok listáját, mint ahogy anno a 2. évadnál is tettük (megjegyzem, még a 2. évados lista se teljes).

Tehát holnap 17:15-től TCW 3. évad első rész Klónkadétok címmel a Cartoon Networkön! Az epizód adatlapját ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Az új évad apropójából pedig rábukkantam egy játékra is, ahol egyetlen egy kérdést kell megválaszolni ahhoz, hogy megnyerhesd a kisorsolásra kerülő Hasbro Star Wars: A klónok háborúja csomagok egyikét (három héten keresztül minden egyes héten új kérdést kapunk). A játékért kattints ide! :)

Az utolsó két epizód adatlapja a hétvégére elkészül.

Időközben véget ért a rajzversenyes szavazás, igyekszünk minél előbb eredményt hirdetni, előre is köszönjük a türelmet. :) A facebookos játékunk viszont még nem ért véget, ide kattintva eljuthattok a facebookos oldalunkra, és csak annyit kell tennetek, hogy rákattintotok a Tetszik (Like) gombra. 200 rajongó után sorsoljuk A Taloraan széllovasai című képregénykönyvet (természetesen azok között, akik rajongóink a facebookon).

12 hozzászólás a(z) “The Clone Wars 3. évad holnaptól” bejegyzéshez

 1. Remek, remek, ez tartja bennem a lelket. Csak sajnos lehet, hogy el kell búcsúznom tőle, mert elképzelhető, hogy nem tudom majd megnézni holnap. Az ismétlések meg nagyon rossz időpontokban vannak. Persze, ott van a net ahol majd nézhetem, de én már holnap akarom.
  Egyébként Eszter van néhány szinkronhangom a második évad listájához.

   
 2. Ezeket a szövegváltoztatásokat nem értem…”not this time”-“nem lesz itt kivégzés” stb…
  És fura hogy storm trooper-rohamosztagos, clone trooper-klónkatona, arc trooper-árk harcos v csatár v miazisten lett..:S heavy nehéz lett ami nagyon szarul hangzik, fives csupa öt-erre rá nem tudok jönni hogy sikerült- echo maradt echo, de ek-hónak ejtve, rohadtul nem magyaros, és a visszhangos poénok se jönnek így át:S pont azokat a neveket fordították magyarra mait nem kellene, és olyanokat hagytak meg amiket kéne :s Gondoltam hogy lama su nem Melis gábor lesz úgyhogy nem lepődtem meg, de ez a cody parancsnok hang mégm idng idegesít…inkább ő lenne Berzsenyi hangjával, mint a filmekben.Bár most hogy néztem 10 percet a többi flash animált rajzfilmből, ez a szinkron azért magasan veri őket.Az eredetiben is kevés szinkron színész dolgozik, de ….a fordítással még sok baj van.Break v brake nevű fejvadásznak meg ugyanaz volt a hangja mint castasnak nem? Annak az arc katonának meg túl rekedt agresszív hangja volt…Mégha jó hangokat kapnának, ok lenne, de akkor sem tudom megszokni ezt a ok különböző klón hangot:S

   
 3. Hát ez a rengeteg klón hang engemet is idegesített. Ha egyszer klónok legyen egy hangjuk
  ( legalább csak 1 szinkron színészt kellene fizetni :D). A név változtatás is hülyén hangzik. Miért nem elég a magyaroknak az ötös simán meg a kilencvenkilences? A nehéz és az echo nem zavart annyira. Remélem fog javulni a helyzet a következő részekben.

   
 4. Nem értem, mi a bajotok azzal, hogy Echót mondanak. Az echo egy olyan szó, ami beépült a nyelvünkbe, nem hiába van vers a tihanyi echóhoz sem. :P Aki nem tudja, hogy visszhangot jelent, az hogyhogy nem bukott meg irodalomból általános iskolában? :P És ráadásul az előbb említett versben még k-val is van írva az echo :P Hevy pedig úgy emlékszem, hogy az első évadban is Nehéz lett, a Csupaöt viszont tényleg nagyon gáz. :D

   
 5. Egyik kedvenc torrentes oldalamon a sorozat leírása: “A Klónok háborúja egy olyan Jedi történetét meséli el, aki egy genetikailag tervezett klón hadsereggel próbál megküzdni az aljas szeparatistákkal, és egy végeláthatalan droid sereggel, hogy megvédjék a jövőt és visszaállítsák a békét a galaxisukban.”

  Érdekes…

   
 6. Engem sem zavar nehéz és echo neve. 99 meg ötös nevét jól el …….. ( a pontok helyére bármit lehet képzelni ;) ) . XD azért jó látni ezeket a részeket mert nekem az évad első 10 részét tökre elfelejtettem.

   
 7. az zavar eckó nevében hogy ek-hót mondanak….ami ekó, v németesen echó lenne nem? Meg ugyanúgy két szótag úgyhogy simán lehetne visszhang,ha meg nem akkor a fives legyen fives…azaz max ötös és ne csupa öt, hogy ez honnan jött:D

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$