Darth Maul novellák

A Star Wars Könyvek facebook oldalán jelentették be, hogy több Darth Maul novella is érkezni fog 2012-ben, amikor is bemutatják a Baljós árnyak 3D-t. Már a 2011. december 27-én újra megjelenő Darth Maul: A vadászó árnyék regény is tartalmazni fog egy rövid történetet, amit James Luceno írt. A címe pedig Darth Maul: Restraint.

2012 januárjában a Baljós árnyak regényváltozatát is újra ki fogják adni, és ez is tartalmazni fog egy James Luceno történetet. Ennek a címe Darth Maul: End Game lesz.

És itt még mindig nem kell elbúcsúznunk Darth Maultól, ugyanis ki fogják adni az életrajzát is Star Wars: The Wrath of Darth Maul címmel. Ez valamikor december végén vagy január elején kerül a boltok polcaira.

10 hozzászólás a(z) “Darth Maul novellák” bejegyzéshez

  1. Darth Maul: A vadászó árnyék regény újrakiadás 2011. december 27-én. FANTASZTIKUS HÍR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! darth Maul Darth Vader mellett a legszimpatikusabb Star Wars gonosz. Sosem sikerült megvennem pedig mennyire szerettem volna. Most itt a lehetőség. MÁR ALIG VÁROM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Melyik kiadó adja ki majd újra ?

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$