Darth Maul novellák

A Star Wars Könyvek facebook oldalán jelentették be, hogy több Darth Maul novella is érkezni fog 2012-ben, amikor is bemutatják a Baljós árnyak 3D-t. Már a 2011. december 27-én újra megjelenő Darth Maul: A vadászó árnyék regény is tartalmazni fog egy rövid történetet, amit James Luceno írt. A címe pedig Darth Maul: Restraint.

2012 januárjában a Baljós árnyak regényváltozatát is újra ki fogják adni, és ez is tartalmazni fog egy James Luceno történetet. Ennek a címe Darth Maul: End Game lesz.

És itt még mindig nem kell elbúcsúznunk Darth Maultól, ugyanis ki fogják adni az életrajzát is Star Wars: The Wrath of Darth Maul címmel. Ez valamikor december végén vagy január elején kerül a boltok polcaira.

10 thoughts on “Darth Maul novellák

  1. Darth Maul: A vadászó árnyék regény újrakiadás 2011. december 27-én. FANTASZTIKUS HÍR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! darth Maul Darth Vader mellett a legszimpatikusabb Star Wars gonosz. Sosem sikerült megvennem pedig mennyire szerettem volna. Most itt a lehetőség. MÁR ALIG VÁROM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Melyik kiadó adja ki majd újra ?

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s