Red Tails előzetes

Végre valahára megérkezett a Lucasfilm legújabb mozijának előzetese. Az is kiderült, hogy a filmet 2012. január 20-án fogják bemutatni az USA-ban.

A történet a második világháborúban játszódik, a főszereplők a Tuskegee Airmen nevezetű egység tagjai, akik mindannyian afro-amerikaiak. A producerek Rick McCallum és Charles Floyd Johnson, a rendező Anthony Hemingway. Főbb szereplők: Cuba Gooding Jr., Terrence Howard, Bryan Cranston, Nate Parker, David Oyelowo, Tristan Wilds, Cliff Smith, Kevin Phillips, Rick Otto, Lee Tergesen, Andre Royo, Ne-Yo, Elijah Kelly, Marcus T. Paulk, Leslie Odom Jr., Michael B. Jordan és Daniela Ruah.

“Már évek óta el akarom készíteni ezt a filmet”, mondta Lucas. “Igazi megtiszteltetés volt Anthonyval és ezzel a remek stábbal együtt dolgozni egy olyan projecten, amiben mindannyian szenvedélyesen hittünk. Megtiszteltetés egy olyan történetet a képernyőre vinni, amit a Tuskegee Airman pilótáinak hősiessége inspirált.”

5 hozzászólás a(z) “Red Tails előzetes” bejegyzéshez

 1. Jónak ígérkezik.
  Csak sajnálom hogy az ilyen filmekben általában túl fekete-fehérnek mutatják a második világháború egyes szakaszait. (fekete-tengelyhatalmak, fehér-szövetségesek) Mind a 2 oldalon voltak hősök és gonoszok.
  Amúgy a filmmel semmi bajom csak túlságosan követi az amerikai átlagot. :)

   
 2. Na ez a film ütősnek ígérkezik,már alig várom :D
  Mint általában minden amcsi filmben,a németek a nagy gonosztevők,akiket el kell intézni…..egy kicsit zavaró már ez az egyoldalúság.. :(

   
 3. A németek nagyon rossz fát tettek annak idején a tűzre, ha valaki olyan filmet csinálna, ahol a németek a jófiúk, lehet, hogy ki is végeznék az illetőt. Főleg az amcsik. Úgyhogy tőlük ne várjatok ilyesmit, amcsiknál amcsik a hősök és kész, el kell fogadni.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$