Slaves of the Republic képregény a TCW-ben

Randy Stradley, a Dark Horse egyik szerkesztője elárulta, hogy a TCW negyedik évadjában az egyik epizód a Slaves of the Republic című TCW-s képregénysorozatot fogja feldolgozni.

A Slaves of the Republic sorozatot fogják adaptálni az animációs sorozatba. Nem tudom, hogy mennyire lesz konkrét az adaptáció, de kétlem, hogy Mr. Lucas megengedi, hogy sokat változtassanak a képregény eseményein.

Ha nem tetszik nektek, hogy az animációs sorozat nem hű az EU-hoz, csak azt tudom tanácsolni, hogy ne nézzétek.

A képregényt Henry Gilroy írta, aki a TCW első évadánál vezető író volt. Jól emlékszem, hogy ez a képregény futott az egmontos TCW magazinban?

7 hozzászólás a(z) “Slaves of the Republic képregény a TCW-ben” bejegyzéshez

  1. Ezeket az ellentmondásokat szándékosan generálják. (Lásd mandaloriak esete a könyvekben és a sorozatban.) Mert amíg a rajongók vitatkoznak, addig is a márkenevekkel vannak tele a fórumok, blogok, portálok ami a legtisztább ingyenreklám. Lucas el is találta ejteni egy interjúban, hogy nem baj ha a prequel meg classic kedvelők vitáznak, mert ő már úgyis készített egy TCW-t a legkissebbeknek is, és ők is szálljanak csak be nyugodtan, úgyis party van. Az eset egyébként nem egyedi, lásd Star Trek régi és új univerzum.

    Ami engem jobban zavar, hogy a 2013-ig előjegyzett könyvek közt lesz egy X-Wing meg egy Han Solo- Dash Rendar történet, a többi viszont mind a Jedikről meg a Sithekről szól. Aránytalanul kevés történet jelenik meg ennek a végtelenül gazdag univerzumnak a többi lakójáról. Pedig vevő lennék Typho vagy Antilles kapitány kalandjaira éppúgy, mint ahogy az Antariai rangerek, az Új Köztársasági Megfigyelők, a CorSec ügynökök, az Aing Tii szerzetesek vagy épp egy szószátyár noghri testőr kalandjaira is.

     
  2. Na, a szószátyár noghri testőr nálam tuti megkapná a csillagos tízest. :D Ezzel egyébként egyetértek, túl sok a Jedi-Sith cucc, milyen jó lenne már egy Typho kapitány akciózás. Vagy még több chiss és Fel dinasztia. :D

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$