Megjelent A jövő látomása

Timothy Zahn Thrawn keze duológiájának második része mától megvásárolható a könyvesboltokban és természetesen az interneten is (az Alexandrán 20%-os kedvezménnyel). Megrendelés előtt akár bele is olvashattok a regénybe. A részletet a lenti képre kattintva tudjátok megtekinteni. :)

Az Új Köztársaság a polgárháború szélén áll, a birodalmi erők pedig gyülekezni kezdenek a hírre, hogy a legendás Thrawn admirális visszatért a halálból.

Luke Skywalker, Han Solo, Leia hercegnő és barátaik olyan küldetésre készülnek, ami akár az életükbe is kerülhet. Behatolnak egy birodalmi fanatikusok által védett titkos erődbe és találkoznak egy kettős játékot űző birodalmi parancsnokkal. Ki kell nyomozniuk, ki a felelős egy elképzelhetetlenül szörnyű népirtásért, ám a legfontosabb mégis az, valóban visszatért-e Thrawn – legyen bár élő vagy halott, mert az ő kezében nyugszik az Új Köztársaság sorsa.

7 hozzászólás a(z) “Megjelent A jövő látomása” bejegyzéshez

  1. Én amolyan aranyköpés-gyűjtő vagyok. Ebben a duológiában pedig van egy pár. A kedvenc JL-es aranyköpésem: “Tűnj el az elmémből, Skywalker!” (mondjuk ez a párbeszéddel és a gondolatmenetekkel vicces)
    a MK-ből pedig: “Leszállsz rólam, vagy csak most helyezkedtél kényelembe?” (valamennyire erre is jellemző, amit az előzőhöz írtam, bár itt inkább a helyzet komikus)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$