Megjelent A jövő látomása

Timothy Zahn Thrawn keze duológiájának második része mától megvásárolható a könyvesboltokban és természetesen az interneten is (az Alexandrán 20%-os kedvezménnyel). Megrendelés előtt akár bele is olvashattok a regénybe. A részletet a lenti képre kattintva tudjátok megtekinteni. 🙂

Az Új Köztársaság a polgárháború szélén áll, a birodalmi erők pedig gyülekezni kezdenek a hírre, hogy a legendás Thrawn admirális visszatért a halálból.

Luke Skywalker, Han Solo, Leia hercegnő és barátaik olyan küldetésre készülnek, ami akár az életükbe is kerülhet. Behatolnak egy birodalmi fanatikusok által védett titkos erődbe és találkoznak egy kettős játékot űző birodalmi parancsnokkal. Ki kell nyomozniuk, ki a felelős egy elképzelhetetlenül szörnyű népirtásért, ám a legfontosabb mégis az, valóban visszatért-e Thrawn – legyen bár élő vagy halott, mert az ő kezében nyugszik az Új Köztársaság sorsa.

7 thoughts on “Megjelent A jövő látomása

  1. Én is csak ajánlani tudom. Igaz, én csak kétszer olvastam el (eddig *ördögi vigyor*), de tényleg ez az egyik kedvenc Sw könyvem.

    Kedvelés

  2. Én amolyan aranyköpés-gyűjtő vagyok. Ebben a duológiában pedig van egy pár. A kedvenc JL-es aranyköpésem: “Tűnj el az elmémből, Skywalker!” (mondjuk ez a párbeszéddel és a gondolatmenetekkel vicces)
    a MK-ből pedig: “Leszállsz rólam, vagy csak most helyezkedtél kényelembe?” (valamennyire erre is jellemző, amit az előzőhöz írtam, bár itt inkább a helyzet komikus)

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s