Újabb részlet a Riptide-ból

Paul S. Kemp harmadik Star Wars kötetében folytatódik a Jedi Academy játékban megismert, majd a Crosscurrent kötetben időtörő Sith hajót felfedező Jedi-lovag, Jaden Korr története.

A Galaktikus Szövetség területére tévedő Sith – bárka elpusztításáért folytatott küzdelem egy rég rejtező klónharcos kötelékről lebbenti fel a feledés fátylát. A klónokat titokban alkották, egy ravasz terv részeként. Képesek kezelni az Erőt, de nincs rájuk hatással a sötét vagy a világos oldal befolyása. Most a klónok elmenekültek, és a nyomukban járó pusztulásból ítélve egy genetikai kórság és őrület vett erőt rajtuk.

Jaden a klónokat hajszolja, hogy vagy meggyógyítsa, vagy ha erre nincs esély, megölje őket. Őt meg a Sithek ügynökei kergetik, remélve, hogy az oldalukra állíthatják. A küzdelem közepette hősünk megtanulhatja mitől is férfi a férfi, és mi teszi a Jedit.

A borítón pedig ott a megingathatatlan bizonyíték, hogy a Jedik nem lézer, hanem fénykardot forgatnak. A lézertől biztos, hogy megvakulna.

A részletet a képre kattintva tudjátok elérni. :)

10 hozzászólás a(z) “Újabb részlet a Riptide-ból” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$