Újabb részlet a Riptide-ból

Paul S. Kemp harmadik Star Wars kötetében folytatódik a Jedi Academy játékban megismert, majd a Crosscurrent kötetben időtörő Sith hajót felfedező Jedi-lovag, Jaden Korr története.

A Galaktikus Szövetség területére tévedő Sith – bárka elpusztításáért folytatott küzdelem egy rég rejtező klónharcos kötelékről lebbenti fel a feledés fátylát. A klónokat titokban alkották, egy ravasz terv részeként. Képesek kezelni az Erőt, de nincs rájuk hatással a sötét vagy a világos oldal befolyása. Most a klónok elmenekültek, és a nyomukban járó pusztulásból ítélve egy genetikai kórság és őrület vett erőt rajtuk.

Jaden a klónokat hajszolja, hogy vagy meggyógyítsa, vagy ha erre nincs esély, megölje őket. Őt meg a Sithek ügynökei kergetik, remélve, hogy az oldalukra állíthatják. A küzdelem közepette hősünk megtanulhatja mitől is férfi a férfi, és mi teszi a Jedit.

A borítón pedig ott a megingathatatlan bizonyíték, hogy a Jedik nem lézer, hanem fénykardot forgatnak. A lézertől biztos, hogy megvakulna.

A részletet a képre kattintva tudjátok elérni. 🙂

10 thoughts on “Újabb részlet a Riptide-ból

  1. Hát, ha szőrszálhasogatók akarnánk lenni, akkor még csak nem is fénykard, hanem fényszablya. De ugyebár nem akarunk szőrszálhasogatók lenni. 🙂

    Kedvelés

  2. ha ez a harmadik kötet akkor mi az előző 2? És honnan lehetne megszerezni. Gondolom fatális nagy barom vagyok. maybe, mabye not 😀

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s