Születésnapi kvíz – 2. nap – FRISSÍTVE!

Friss: A mai kvízzel volt egy kis gond, amit most vettem észre, miután már hatan elküldték a megfejtéseket… Nem volt benne név és e-mail mező (most már van), úgyhogy akik eddig elküldték, legyenek olyan kedvesek, és küldjék el újra a megoldásaikat névvel és e-maillel. Elnézést a kellemetlenségért…

Sok megfejtés érkezett az első napon, bízom benne, hogy továbbra is ilyen lelkesen fogtok részt venni a játékban. Szóval az első kvízre ne küldjetek több megfejtést, mert 12:00 volt a határidő és most a megfejtések is felkerülnek az oldalra (a tovább mögött találjátok őket).

Elindul a második forduló, itt már valamivel nehezebb kérdések lesznek, de szerintem ezek se okoznak majd nagy gondot senkinek. Kattintsatok a képre és az Erő legyen veletek! :)

Beküldési határidő: 2011. november 18. 12:00.

Ne feledkezzetek meg a másik játékunkról se, amelyre novellákat és verseket várunk. A beérkezett műveket zsűri fogja elbírálni, és a legjobbnak ítélt pályaművek szerzői az order66.hu által felajánlott nyereményeket kapják! :) Részletekért kattintsatok ide!

Az 1. nap megfejtései

 • Obi-Wan Kenobi fénykardja
 • vízköpő és griff
 • egyszer
 • Dathomir
 • Zorba, Ziro, Rotta, Jiliac, Gorga, Mama, Pozda, Grubba

8 hozzászólás a(z) “Születésnapi kvíz – 2. nap – FRISSÍTVE!” bejegyzéshez

 1. Mivel itt vannak a helyes válaszok, mindenki tudja ellenőrizni, hogy hibátlan volt-e a megfejtése. Ha esetleg nem volt az, akkor érdemes tovább játszani. ;) És ha hibátlan volt, akkor is, mert akkor több eséllyel indul az illető a sorsoláson.

   
 2. A becenév tökéletes, nem kellenek a számok. Minden 501-es klón számít.

  De ne felejtsd el újra elküldeni a megoldásokat névvel és e-mail címmel, ahogy a hírben is írtam. Mert tőled még nem kaptam megoldást…

   
 3. HÁt igen, ha azt vesszük,hogy csak a 4.részt olvastam és láttam filmben, a többit csak olvastam, nem is tippeltem annyira mellé.
  Egyébként ugye nem baj, ha 2. fénykardos kérdésnél három személyt is felsoroltam (-tól-ig dátummal)?

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$