Születésnapi kvíz – 2. nap – FRISSÍTVE!

Friss: A mai kvízzel volt egy kis gond, amit most vettem észre, miután már hatan elküldték a megfejtéseket… Nem volt benne név és e-mail mező (most már van), úgyhogy akik eddig elküldték, legyenek olyan kedvesek, és küldjék el újra a megoldásaikat névvel és e-maillel. Elnézést a kellemetlenségért…

Sok megfejtés érkezett az első napon, bízom benne, hogy továbbra is ilyen lelkesen fogtok részt venni a játékban. Szóval az első kvízre ne küldjetek több megfejtést, mert 12:00 volt a határidő és most a megfejtések is felkerülnek az oldalra (a tovább mögött találjátok őket).

Elindul a második forduló, itt már valamivel nehezebb kérdések lesznek, de szerintem ezek se okoznak majd nagy gondot senkinek. Kattintsatok a képre és az Erő legyen veletek! 🙂

Beküldési határidő: 2011. november 18. 12:00.

Ne feledkezzetek meg a másik játékunkról se, amelyre novellákat és verseket várunk. A beérkezett műveket zsűri fogja elbírálni, és a legjobbnak ítélt pályaművek szerzői az order66.hu által felajánlott nyereményeket kapják! 🙂 Részletekért kattintsatok ide!

Az 1. nap megfejtései

 • Obi-Wan Kenobi fénykardja
 • vízköpő és griff
 • egyszer
 • Dathomir
 • Zorba, Ziro, Rotta, Jiliac, Gorga, Mama, Pozda, Grubba

8 thoughts on “Születésnapi kvíz – 2. nap – FRISSÍTVE!

 1. Mivel itt vannak a helyes válaszok, mindenki tudja ellenőrizni, hogy hibátlan volt-e a megfejtése. Ha esetleg nem volt az, akkor érdemes tovább játszani. 😉 És ha hibátlan volt, akkor is, mert akkor több eséllyel indul az illető a sorsoláson.

  Kedvelés

 2. Köszi a választ. A klónoknál csak becenevet írtam. A Klón Háború utáni klónok is számítanak a felsorolásba, ha az 501-esekhez tartoznak? (Csak az van írva, hogy 501-es klón legyen)

  Kedvelés

 3. A becenév tökéletes, nem kellenek a számok. Minden 501-es klón számít.

  De ne felejtsd el újra elküldeni a megoldásokat névvel és e-mail címmel, ahogy a hírben is írtam. Mert tőled még nem kaptam megoldást…

  Kedvelés

 4. Upsz, lehet elfelejtetem beírni. Mindegy, a gép szerencsére emlékszik, hogy mit írtam be 🙂
  Elvileg kész. Eddig a legnehezebb kérdés a Luke-os kérdés volt (legalább eltaláltam 🙂 )

  Kedvelés

 5. HÁt igen, ha azt vesszük,hogy csak a 4.részt olvastam és láttam filmben, a többit csak olvastam, nem is tippeltem annyira mellé.
  Egyébként ugye nem baj, ha 2. fénykardos kérdésnél három személyt is felsoroltam (-tól-ig dátummal)?

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s