Obi-Want is látjuk még?

Obi-Wan Kenobi

A Latino Review újabb pletykával látott el minket. Darth Vader és Palpatine után, most Obi-Wan Kenobit is a VII. epizódban állítólag visszatérő karakterek közé sorolták.

Három közeli forrásom is megerősítette, hogy Ewan McGregor Erő-szellemként szerepel majd a folytatás trilógiában. McGregor mindig is készen állt.

A forrásommal folytatott beszélgetés legérdekesebb része az volt, mikor elmondta, McGregor akar egy különálló filmet is. Hogy megkapja-e vagy sem, az még nincs eldöntve.

A színész többször kifejtette már, hogy nagyon szívesen felöltené újra a Jedi köpenyt. Legutóbb év elején írtunk róla. Itt van még egy interjú, melyben erről beszél:

Á, gondolom, igen…persze, ha kellek nekik. Boldogan visszatérnék. Nem tudok róla semmit, csak amit az interneten olvastam.

Érdekes lenne látni őt Alec Guinness-re sminkelve, de eléggé hasonlítanak ahhoz, hogy hihető legyen az átalakulás. Ti az új trilógiában vagy egy spin-off filmben látnátok inkább viszont Obi-Want?

2 hozzászólás a(z) “Obi-Want is látjuk még?” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$