Fordot megvesztegették

Harrison Ford Conan O’Brien talkshow-jába látogatott, hogy legújabb filmjét, a Paranoiát promotálja. A műsorvezető nem hagyhatta ki, hogy a Star Wars-ról kérdezze, melyre a színész a szokásos módján reagált (nagyjából sehogy). Ezután O’Brien egy eddig be nem vetett taktikát próbált ki: ezer dollárt ígért Fordnak, ha elárul valamit a VII. epizódról.

http://teamcoco.com/embed/v/68976

Miután a színész eltette a pénzt, ezt válaszolta:

Harrison Ford: “Réges-régen egy messzi-messzi helyen…” A többit elfelejtettem.
Andy Richter: Valójában egy messzi-messzi galaxisban volt.
HF: De réges-régen volt, ugye?
AR: Igen, több értelemben is.
HF: Fogalmad sincs róla, milyen régen volt… Tényleg réges-régen volt, és úgy érzem messze-messze is volt. De úgy hallom, hogy azon gondolkodnak, hogy csinálnak még egyet.

Még, ha nem is tud pontosan idézni a filmből, mely híressé tette, Ford a humoránál van, és úgy néz ki továbbra is érdekli a projekt. Az amerikai műsorvezetőknek meg másik módszert kell találniuk, hogy kihúzzanak belőle valamit, hiszen a Disney valószínű, hogy nem ezer dollárt fizetett a hallgatásáért. 🙂

A műsorban később egy összeállítással kedveskedtek neki, melyben összegyűjtötték a leghíresebb “Ford-finger”-öket, azaz azokat a jeleneteket, melyekben ingerülten mutogat. Vicces. 😀

http://teamcoco.com/embed/v/69026

A színész ezután élőben is bemutatta a mutatóujját, mikor szóba kerültek a Hupikék Törpikék (az előző rész lenyomta a Cowboyok és űrlényeket).

http://teamcoco.com/embed/v/69027

1 thought on “Fordot megvesztegették

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s