EPVII premier és Vader különkiadás

A Jedi News-nak sikerült megszereznie a European Brand Licensing Show brosúráját, melynek egy oldala kifejezetten a Lucasfilmmel foglalkozik. Ahogy a képre kattintva ti is láthatjátok, sok érdekességet tartogat nekünk ez a kis olvasnivaló. És, ne feledjük, ez NEM pletyka! :)

disneyfuture


Az egyik legfontosabb információ, hogy a VII. epizód mégiscsak 2015 tavaszán/nyarán érkezik, annak ellenére is, hogy sok helyről már azt a hírt hallottuk, hogy télre tolják a premiert.

Az nem meglepő hír, hogy a Rebels 2014 második felében érkezik, az viszont már az, hogy a Disney olyan televíziós különkiadásokat (specials – szóval többet) tervez megjelentetni, melyek Darth Vaderrel foglalkoznak. Hogy ez animációt vagy élőszereplős filmet, esetleg dokumentumfilmet jelent-e, azt nem tudjuk. Mindenesetre a VII. epizóddal kapcsolatos Vader-pletykának újabb erőt adhat ennek a műsornak a híre, hiszen miért is foglalkozna a Disney egy olyan karakterrel, akinek nem lesz valamilyen szerepe az új filmekben… Hacsak nem a Rebels-ben csináltak neki helyet. Jedi Master SQL arra is rámutat, hogy a magas színészek után kiadott casting-felhívás talán nem is wookie-kat takart, hanem egy bizonyos Sötét Nagyurat. Hiszen David Prowse is pár centi híján 2 méter volt, mikor Vader “bőrébe” bújt. Azt viszont mi tennénk hozzá, hogy a kiírás azt is tartalmazta, hogy “nem túl erős felépítésű”, ami azért nem jellemző az említett karakterre. Persze ez megint csak pletyka. :) Az biztos, hogy ezek a rejtélyes különkiadások jövő tavasszal/nyáron érkeznek.

A Rebels premierjének környékén indul a Star Wars digitális könyvtára (valószínűleg nem könyvek számára). Sokan itt látják a lehetőséget a TCW maradék részeinek megjelenésére, azonban Dave Filoni már elárulta, hogy ezek már az év elején megtekinthetők lesznek.

Örültök, hogy nem csúszik fél évet a VII. epizód? Mit szóltok a TV special-ökhöz? Csak ne olyan legyen mint az a bizonyos Holiday Special! :)

14 hozzászólás a(z) “EPVII premier és Vader különkiadás” bejegyzéshez

    • Én végignéztem. Hihetetlen. Leírni szerintem képtelenség… ezt látni kell (vagy inkább nem). A legkiakasztóbb, hogy komolyan gondolták. Még Ford és Hamill is. Leia meg énekel. :s Brrrr. Belegondolni is rossz. Mióta láttam más ember vagyok. Aztán képes voltam még egyszer megnézni. Nem vagyok komplett.

       

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$