5 hozzászólás a(z) “A Thrawn-trilógia új ruhája” bejegyzéshez

 1. Fényévekkel jobb Thrawn ábrázolás, mint ami az eredeti borítón van az biztos. Bár nem igazán látom értelmét, hogy akkor adják ki újra mikor már kidobták a kukába az egész történetet. Ez a legendák felirat meg elég szomorú, ha azt nézzük, hogy sokkal jobb folytatás lett volna, mint a hetedik rész. :)

   
 2. Nem biztos,hogy mindenki egyetért velem, de ha a tartalom nem változik, nem biztos,hogy sokan kiadnak 3-4 ezer forintot egy borítóért. Az eredeti trilógiát sem változtatták meg annyira,hogy érdemes legyen a régi kiadás mellé megvásárolni.
  De ez csak az én véleményem. Nem szeretnék senkit megsérteni ezzel :)

   
  • Én viszont lehet, hogy megvenném, lévén a “régebbi” trilógia nincs meg. Meg lehetne venni használtként, de én szeretem, ha nem ütött-kopott egy könyv. Másrészt bárhol nézem, olyan szinten van elkopva minden könyv. Én nem tudom más hogy olvas, de mintha senki nem becsülné meg a könyvet amit olvas. Pedig azért a mai világban nem olcsó egy-egy könyv.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$