A Thrawn-trilógia új ruhája

Szeptember végén érkezik a Timothy Zahn népszerű trilógiájának új kiadása angolul. Most megnézhetitek a borítókat. Mit szóltok hozzájuk? Örülnétek magyar újra kiadásnak is ezekkel a borítókkal?

HTTE-2016 DarkForceRising-2016 TheLastCommand-2016

5 thoughts on “A Thrawn-trilógia új ruhája

 1. Fényévekkel jobb Thrawn ábrázolás, mint ami az eredeti borítón van az biztos. Bár nem igazán látom értelmét, hogy akkor adják ki újra mikor már kidobták a kukába az egész történetet. Ez a legendák felirat meg elég szomorú, ha azt nézzük, hogy sokkal jobb folytatás lett volna, mint a hetedik rész. 🙂

  Kedvelés

 2. Nem biztos,hogy mindenki egyetért velem, de ha a tartalom nem változik, nem biztos,hogy sokan kiadnak 3-4 ezer forintot egy borítóért. Az eredeti trilógiát sem változtatták meg annyira,hogy érdemes legyen a régi kiadás mellé megvásárolni.
  De ez csak az én véleményem. Nem szeretnék senkit megsérteni ezzel 🙂

  Kedvelés

  • Miért sértenél meg bárkit is? Ez a véleményed. 🙂 Én se venném meg újra, nem szerettem annyira, hogy még egyszer fizessek érte.

   Kedvelés

  • Én viszont lehet, hogy megvenném, lévén a “régebbi” trilógia nincs meg. Meg lehetne venni használtként, de én szeretem, ha nem ütött-kopott egy könyv. Másrészt bárhol nézem, olyan szinten van elkopva minden könyv. Én nem tudom más hogy olvas, de mintha senki nem becsülné meg a könyvet amit olvas. Pedig azért a mai világban nem olcsó egy-egy könyv.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s