Magyarországi Fanboys premier!!!

Végre valahára kis hazánkba is elérkezett a Fanboys – Rajongók háborúja című film. Az SWSaga.hu közreműködésének hála elolvashatjátok a hazai forgalmazó kedvcsinálóját:

Fontos események egy Star Wars-rajongó életében:

1979. augusztus 16. A Csillagok háborúja megérkezik Magyarországra.
1999. szeptember 16. A Baljós árnyak megérkezik Magyarországra.
2009. augusztus 06. A Fanboys – Rajongók háborúja megérkezik Magyarországra.

Rendben van, az utóbbinak talán nem kerítünk olyan nagy feneket: így volt ez Amerikában is, ahol limitált ideig, korlátozott számú közönségnek pörgették ezt a szeretetre méltó kis komédiát, amely négy rajongóról mesél többek között a másik egymilliárd Star Wars-fannak. Négy srácról, akik 1998 végén felkerekednek, hogy George Lucas házába betörve megnézzék a Baljós árnyak nyers vágását. Küldetésüknek jó oka van – a teljesen érthető türelmetlenségen kívül –: egyikőjük haldoklik, s szeretné látni a nagybetűs Filmet, mielőtt megtérne a Jedi-paradicsomba.

Hiába tagadnánk: a Fanboys nem váltja meg a világot, ugyanakkor merőben új vállalkozás ez az Odeon életében, de talán mégsem lóg ki annyira a sorból, hisz köreinkben is rajongók dolgoznak, akik tudják, milyen érzés várni és várni, aztán végül rácsodálkozni arra a mozivarázsra, melyet egyedül fénykardok zümmögése szülhet.

Egyetlen kópián mutatjuk be a filmet, amely az Odeon-Lloyd Moziban (XIII. Hollán Ernő u. 7.) lesz látható 2009. augusztus 6-ától, a tervek szerint napi két előadáson.

Nevettető, laza vígjáték, amely megalapozhatja a nyárestét, de akár meg is koronázhatja azt. Természetesen elsősorban a Star Wars rajongóinak szerezhet értékes perceket az a rengeteg kikacsintás, amihez olyan vendégszereplők asszisztálnak, mint Carrie Fisher, Billie Dee Williams vagy Ray Park, de legalább ennyi örömöt tartogat az „ellenségnek” is, a Trekkieknek és Trekkereknek, melyet William Shatner önironikus jelenléte is garantál. De ha nem szereted sem a Warst, sem a Treket, akkor is egy elbűvölő komédiát láthatsz a barátságról, kitartásról, szerelemről – térdcsapkodó poénokkal.

Limitált ideig, s kizárólag az Odeon-Lloyd műsorán.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s