Az Erő Útjai kvíz és nyereményjáték

A Csillagok Háborúja hazánk béli 30. évfordulója, a The Clone Wars közelgő második évada és Az Erő Útjai (AEÚ) fórum 4. születésnapjának alkalmából nagyszabású nyereményjáték-sorozatot indítunk el.

A sorozat 3 részből fog állni, a következőképp:
Az első játék a kvíz lesz. A Csillagok Háborúja tiszteletére egy 77 válogatott kérdésből álló kérdőívet kapnak a játékra jelentkezők, melyet egy adott időpontban mindenkinek elküldünk, és egy adott időpontra pedig vissza kell azt küldeni, amennyire lehet jól. Ezeket az időpontokat előre meghirdetjük. Jelentkezni névvel és e-mail címmel a jatek@azeroutjai.com címen lehet.
Ennek a játéknak az első helyezettje a Kozmosz kiadású (régi) Csillagok Háborúja trilógiát nyerheti meg, a második Matthew Stover A Sithek Bosszúja c. könyvét keménykötésben, a harmadik pedig ugyanezt puhakötésben.

A második játék a videojáték. Kiválasztunk egy félperces-egyperces részletet a Csillagok Háborújából, melyet hang nélkül teszünk fel valahová hogy letölthessétek. Erre a játékra 2 fős csapatok jelentkezését várjuk A játék lényege, hogy minél kreatívabban “alámondásos videót” készítsetek, és tegyétek azt elérhetővé a YouTube-on. A videókat később szavazásra bocsájtjuk, és így derül ki, ki lesz a közönségnyertes. A csapat egy minőségi Star Wars-franciakártya csomagot nyer, amiben egy Light és egy Dark Side pakli található. Csak első helyezést díjazunk.

A harmadik játék talán az egyik legnehezebb: kijelölünk egy független weblapot, és erről kell eljutni az AEÚ-ra a lehető legrövidebb úton. Az utat természetesen naplózni kell, és ezt fogjuk díjazni. Egyfős csapatok jelentkezését várjuk, a díj egy Galactic Heroes figura-duplapakk.

Jelentkezni tehát a jatek@azeroutjai.com címen, az eredményeket pedig itt a fórumon fogjuk kihirdetni. A játékban mindenki részt vehet, aki nem az Erő Útjai moderátori körébe tartozik, tehát minden magyar SW fan, aki csak meglátja ezt a felhívást itt vagy más lapokon. :blink:
Jó játékot, kívánjatok nekünk sok boldog születésnapot, és az Erő legyen veletek! :blink:

Az Erő Útjai

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s