Önzőségem nem ismer határokat

Nem bizony. 😀 Ugyanis most egy teljesen önös érdek vezérel, semmi köze nincs az SW-hez, még annyi sincs, mint a projectekben felsorolt filmeknek, amiket bizonyára mindenki tök feleslegesnek és értelmetlennek érez – én nem. 😛
Tehát: lenne egy kérésem minden Kedves Látogató irányába. Kevés esélyt látok rá, hogy megteszitek ezt nekem, mert kommentet se írtok, pedig az is két kattintásba kerülne, akárcsak a következő kérésem. Indultam egy blendversenyen (nem SW-s, mert nem nagyon van olyan magyar oldal, ahol SW-vel foglalkoznának, és blendversenyt hirdetnének – kivéve minket esetleg, de a magyar rajongói közösség tagjai egy komment megírására is lusták, nem beszélve akkor egy blendről, szóval ilyesmivel mi nem próbálkozunk), és ezen a versenyen kéne az én munkámra szavazni. Ide kattintva megtekinthetitek a művemet, és ha úgy érzitek, hogy megérdemli a szavazatotokat, akkor ide kattintva szavazzatok Eszterre, ugyanis ő én vagyok. Előre is köszönöm szépen mindenkinek a szavazatát, aki szavazott, az ide is írjon, hogy ő szavazott, mert én mindenkinek egyesével meg szeretném köszönni. 🙂 Nagyon sokat jelentene nekem minden egyes szavazat. :heart: Ja, és jövő hét vasárnapig lehet szavazni! :cute:

2 thoughts on “Önzőségem nem ismer határokat

  1. Olyan jó ilyen dolgokra hazajönni egy undorító kedd után! 🙂 Kommentelés, meg minden… Nagyon szépen köszönöm a szavazatodat, Pildi! 🙂 Biztos vagyok benne, hogy számítani fog.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s